vendredi 30 mai 2014

Sauna maaseik prive

U kan deze behandeling doen in combinatie met een saunadagje of na een stressvolle werkweek. Aquadroom is gelegen in de Lotto Dôme in Maaseik. Welkom bij Di-Sano Sauna en Schoonheids-instituut te Neeroeteren Maaseik.


Dit is te vinden bij prive sauna -wellness Di Sano. Onze prive sauna kunt u boeken als standaard arrangement of in combinatie met een pakket, hieronder vindt u informatie over de verschillende pakketten. U zich laten verwennen door middel van een sauna , massages, infraroodcabine, stoomba jacuzzi,.

DE GROOTSTE PRIVÉ WELLNESS VAN EUROPA. Een privé sauna liggend in een rustige landelijke omgeving van Neeroeteren- Maaseik. Onze Klafs sauna is ingericht met lichttherapie.


Lifelovers Spa is de privé -wellness voor echte levensgenieters. Bij ons kun je in alle luxe en privacy zalig genieten van een deugddoende wellness samen met . Geniet van onze sauna , stoomba zoutgrot, whirlpool en buitenzwembad.


Laat je onderdompelen in een oase van rust tijdens een bezoekje aan onze sauna of tijdens een heerlijke massage. Op zoek naar een prive sauna in de provincie Limburg in Belgie? Laat u verwennen tijdens een wellness arrangement met massage, op een steenworp afstand van Hasselt.

Wens je er een paar uurtjes tussenuit te trekken om volledig te ontspannen en alle stress even te vergeten? Wellness privé af te huren voor minimum u. Je stapt binnen in een luxueus en smaakvol ingericht saunacomplex waar je onmiddellijk. Enerzijds hebben het moderne zwemba inclusief buitenbad.


Cadeaubon privé sauna met jacuzzi en zwembad. Gervi helpt u met de inrichting van uw eigen privé wellness. Arena in het hart van Maaseik.


Genieten en tot rust komen met sauna , sanarium, stoomdouche en whirlpool in een sfeervolle relaxruimte met open haard! Een gezonde geest in een gezond lichaam. Privé complex voor personen . Heerlijke genieten in onze luxueuze privé sauna.


Zin in een lekker hapje tussen de saunagangen , kies dan voor onze sauna arrangementen. Kom onmiddellijk tot rust en reserveer vandaag nog! Tijd voor een bezoek aan de sauna en een fris dompelbad.


Maak je ontspannen dag compleet met een smoothie en een lunch. Bied mee op de sauna - en . Sauna Pirijo, Sittard-Geleen: Voor personen: privésauna-arrangement inclusief koffie, thee en karaf water bij Sauna Pirijo: geniet uur lang in de sauna , . Wij hebben vestigingen in Utrecht, Amsterdam en Maaseik (België). Bedrijfsrecherche, Prive Detective en (Hotel) Beveiliging zijn de drie divisies van.

Verzorgingsproducten - schoonheidssalon - prive sauna - bubbelbad.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.