jeudi 22 mai 2014

Afrikaanse lelie winterhard

Is NIET winterhard en moet dus als kuipplant in potten worden gehouden en overwinteren . De lelie is met haar bravoure een populaire bloem. Vooral als snijbloem staat ze bekend. De bijzondere kleuren, grote bloemen en typische geuren sieren . Dat ligt nooit aan de plant, maar altijd aan het baasje.


De bloeiperiode is juli - september.

Deze plant is matig winterhard. Aanbevolen aantal per vierkante meter : 5. Bloemen zijn er in wit en blauw. De afrikaanse lelie is moeilijk onder te brengen in een bepaalde familie.


De hybriden zijn doorgaans weinig winterhard en kunnen beter binnen worden . Winterhardheid Matig winterhard (tot -C).


Zwarte stengel, bladverliezend. Hij is niet winterhard en zal de winter in een voldoende heldere, matig .

U bent van harte welkom in ons . Die verschillen betreffen vooral bladeren, bloemen en winterhardheid. Er bestaan bladhoudende en bladverliezende variëteiten, deze laatste zijn half winterhard. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder . Afrikaanse lelie - Kom naar GroenRijk Middelburg voor een compleet.


Bodem soort, Vruchtbare gron Vochtig, Goed gedraineerd. Levertermijn, Vanaf half . De Kaapse lelie is tamelijk winterhard , maar moet in de border tegen te strenge vorst.


Geeft de voorkeur aan een doorlatende . Bijna iedereen heeft wel een favoriete bolplant, of het nu de statige lelie, de geurige hyacint of de vrolijke. U kunt de bladverliezende buiten laten staan tot de (nacht)vorst zich aandient. De bladverliezende soorten kunt u in een . Verkiest een plaats in volle zon, en bloeit heel de zomer door met opvallende blauwe . Soort plant, Borderplant, Geschikt voor in potten.


Bijzonderheden, Matig winterhard. Bloeiend of groen, Bloeiend.


Groenblijven Niet groenblijvend.

Liatris) is een winterharde plant met lila of . Het zijn planten voor in een pot op het terras. De plant is niet winterhard en dat betekent dat de liefde slechts van korte duur . Zeer mediterraan van uitstraling, . Agapanthus is een statige plant voor gevorderde liefhebbers.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.