vendredi 23 mai 2014

Gietijzeren pomp

Vind waterpomp gietijzer op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Antieke gietijzeren waterpomp 100cm hoog. Leuk als sierobject in de tuin, of als decoratie.


Pomp werkt niet, zit vast, . Vind gietijzer pomp op Marktplaats.

Een robuuste gietijzeren zelfaanzuigende pomp met ingebouwde thermische beveiliging. Met een gietijzeren handpomp in de tuin aangesloten op de regenput, beschikt u altijd over vers regenwater. Dat is het beste water voor uw planten.


Een waterpomp is een pomp die water naar de oppervlakte brengt, machinaal dan wel door met de hand. In de 19e eeuw kwam de gietijzeren pomp in zwang. Gietijzeren pomp met wandbevestiging.


Uit voorraad leverbaar bij Rondomton. Kijk op de website voor meer informatie en andere accessoires voor uw . XL Handwaterpomp gietijzer.

Met deze waterhandpomp kan je niet alleen snel water uit de grond pompen (van een maximale diepte van meter), maar . Belgisch fabrikaat, professionele kwaliteit! Waarom zou u nog duur leidingwater gebruiken voor uw tuin? Installeer de handpomp op een grote regenton.


Of op een regenwaterreservoir dat u onder de grond kunt inbouwen. AMERIKAANSE POMP IN GIETIJZER NR 3. Deze Amerikaanse handwaterpomp is een echt hebbeding als je een unieke flair aan je tuin wil geven. De groene, gietijzeren pomp is zeer stevig en handig in . Aan de vroegere Peerdsmerckt, waar de wapenplaats van het garnizoen gelegen was, heeft eertijds een stenen put met houten wip gestaan.


Alle Rijksmonumenten van Nederland. DICHTING VOOR KEGEL VAN HANDPOMP NR 2-3.


KLEPJE GIETIJZER MET SLOTLEER. Gebruikt: gietijzeren pomp (Waterput) - Te koop voor € 3in Gent. Decoratieve gietijzeren pomp Ideaal voor in de tuin of bij de vijver te plaatsen Het betreft de pomp met bijhorend onderstel erbij.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.