jeudi 29 mai 2014

Cottage tuin

Eigenlijk is er geen cottagetuin mogelijk zonder cottage. Maar we kunnen heel goed leven met deze . Kitchen cottage tuin , kruiden in theepotten Ongedwongen als een volkstuintje. Kleurrijk, speels en natuurlijk als een bloemenweide.


Welke planten voor de cottage garden zijn geschikt?


Wat voor planten moeten of kunnen er in een wilde tuin of Cottage Garden?

De cottage tuin is een tuin met een specifieke sfeer. Kijken, geuren en horen spelen een grote rol. Vaste planten, siergrassen, rozen en fruit . Tom haalt de saaie bestrating eruit en begint aan een heel nieuwe tuin.


Het wordt een romantische cottage - tuin in de Engelse stijl. In een landelijke omgeving komt de cottagetuin het best tot zijn recht. Typisch zijn de overweldigende en ietwat chaotische bloemenpracht en plekjes waar je . Een bijzonder lijnenspel, een vijver, meerdere terrassen en veel bloemen in roze , wit, blauw en lila. Willemijn Witte heeft een prachtige tuin in .

De klassieke Engelse cottage tuin is een weldadige mix van kleur en geur. Wollerton Old Hall Garden Blijft u bij de cottagetuin vooral denken aan weelderige, kunstig samengestelde, kleurrijke tuinen. Een plek waar bijna alle zintuigen . Kan iemand mij vertellen hoeveel tijd er ongeveer besteed moet worden aan het op orde houden van een cottagetuin van ~8m2? De voordeur omrankt door kamperfoelie, stokrozen voor de vensters, een slingerend pad omzoomd door overgroeiende borders . Een cottagetuin is een tuin met informele vormen en de beplanting bestaat uit een mix van vaste planten, siergrassen, rozen en fruitbomen of . De ecologische cottagetuin ligt in een open landschap, beschermt door een windsingel.


In de beschutting hiervan ligt een bloementuin, een kleine boomgaar . Een Engelse tuin, ook wel cottage tuin genoem staat bekend als een tuin die altijd in bloei staat.


Samen met de ronde vormen, grasvelden, . Mijn tuin grenst direct aan een vijver, dat is prachtig natuurlijk. Lathyrus odoratus, eenjarige klimmer . Dicht tegen het natuurgebied de Manteling aan en op korte afstand. Berichten over Cottage -Garden geschreven door TUINENSTRUINEN.


Een cottage tuin is een levendige natuurlijke achtertuin met veel verschillende soorten vaste planten, dat is wat de eigenaren van deze tuin in Hazerswoude . De pachters en hun vrouwen lieten zich . U kunt deze tuin gebruiken als voorbeeld voor uw eigen tuin of als inspiratie.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.