mardi 6 mai 2014

Decis plus

Decis plus werkt binnen enkele minuten in op insecten, die onmiddellijk stoppen met het beschadigen van gewassen, ook al sterven ze pas later. Werkt ook voor het bestrijden van rupsen! Heeft nawerking tot dagen! Het product biedt een zeer snel resultaat door een . Zeker effectief tegen de coloradokever in je .

Heb een gevoel dat ik ze heb kunnen uitroeien met DECIS PLUS (van Bayer). De plantjes zijn serieus aangetast , doch ze krijgen wel nieuwe . Decis Plus is eveneens effectief tegen de . Snelle en krachtige werking tegen o. Kant-en-klaar product met een snelle en krachtige werking tegen o. Ook effectief tegen de coloradokever in aardappelen en is . BAYER DECIS PLUS MOESTUIN.

Erg snel resultaat door knock-down effect. Breedwerkend product tegen insecten zoals bladluizen, rupsen, witte vlieg en trips. Maar ook de Buxusmot wordt met Decis effectief bestreden.


Decis concentraat kan worden ingezet tegen luizen, rupsen en kevers op groenten en sierplanten.


Decis beschermt de planten ook door een afstotend effect, waardoor insecten, ook al zijn ze aanwezig, zich niet voeden met de planten. Online:Direct uit voorraad leverbaar. Volg de gebruiksaanwijzing om gevaar voor de menselijke gezondheid en het milieu te voorkomen.


Weergegeven prijs is per st.


Inclusief BTW, taksen, Recupel en Bebat. Voor 12u bestel volgende werkdag in. Deze pagina toont je informatie over deze promotie. Bescherming gedurende weken.


Waarschuwing: Laatste items in voorraad!


Bayer Decis Concentraat 20ml -. Warning : Last items in stock!

Decis is geformuleerd als emulgeerbaar concentraat (EC). Het middel werkt als een contact‑ en maaggif, de werking is bijzonder snel.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.