lundi 26 mai 2014

Hardstenen sokkel

Vind sokkel hardsteen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Belgisch hardsteen sokkel gezoet. Wij hebben een ruim assortiment hardstenen sokkels.


Bronzen Beelden Winkel biedt diverse sokkels en zuilen voor beelden aan.


Een stenen sokkel kopen van beton, graniet, hardsteen of ander natuursteen.

Alle prijzen inclusief BTW. Onze sokkels uit Chinees hardsteen worden ook wel Chinees marmer genoemd. Het betreffen gladde gepolijste sokkels maar ook gebrande sokkels oftewel . Hardstenen sokkels 2mm, Bijproducten, sokkels, 20 200.


Sokkel Maat, Omschrijving, excl btw.


Afmeting centimeter hoog en 20x20cm centimeter breed. Zuil van hardsteen , met een gekapte, ruwe oppervlakte. Pand met bakstenen gevel op hardstenen sokkel en met rechte kroonlijst op consoles in Zwolle vinden met Rijksmonumenten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Toepassing: De arduinen sokkel is geschikt om de paal van een veranda of . Stenen sokkels en zuilen Kleine steenblokken zijn net als houten balken of kubussen uitstekend geschikt als sokkel voor kleine sculpturen, plastieken en objecten. Een prachtige arduinen sokkel die vervaardigd is uit blauw hardsteen.


Gentse binnenstad prachtige patine en mooie kleuren, . Schoudergevel uitgevoerd in rode en witte baksteen, natuur- en hardsteen. Lijstgevel van natuursteen met verzorgde ornamentatie, op hardstenen sokkel.


Materiaal: brons op hardstenen sokkel. Formaat: hbd 45x56xmet sokkel hoogte 150. Loden tuinbeel Mercurius met de staf geheven, op hardstenen sokkel.


Wij maken ook sokkels in allerlei soorten maten, kunnen daar een passende fundering bij leveren, kunnen het beeld er op bevestigen en natuurlijk ook plaatsen . Art Nouveau-lijstgevel van natuursteen.


Verticalisc- rende opstand aangegeven door . Een beeld van Zwarte Indiaas Galastone op een hardstenen sokkel.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.