mardi 20 mai 2014

Geitenbaard

De plant bloeit in juni en de bloeiwijzen kunnen maar . De soort heeft weinig vertakte stengels. De bladeren zijn groen en . Er zijn mannelijke en vrouwelijke . In de herfst tot op de grond afknippen. Mooie sierwaarde in de winter.

Het blad krijgt ook een mooie oranjerode . Vormt een grote bossige plant met aantrekkelijke diep . Het is een taaie, weinig eisende plant, die het jarenlang goed doet op . Bestel direct online of bezoek ons tuincentrum. Ze zijn niet kieskeurig wat betreft standplaats. Volle zon samen met schrale droge grond gaat . Geitenbaard gedijt het best in een vochtige, humusrijke bodem.


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder . Deel op: Sierlijke vaste plant met grote trossen crèmewitte bloemen die het uitstekend doen in boeketten.

Kan ook uitgezaaid worden. De Cpotmaat heeft een doorsnede . Altijd een groot assortiment betaalbare kamerplanten en tuinplanten op . Familie: Rozen (Rosaceae) Geslacht: Aruncus Soort: Aruncus dioicus. Het woord geitenbaard staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.


Deze plant heeft een dikken wortelstok.


Heeft het te maken met de veelgebruikte afkorting G. Greatest Of All Time, de grootste aller tijden) of zit er meer achter? Binnen 2-werkdagen bezorgd! Veel soorten vaste planten.


Thuisbezorgd met eigen bezorgservice. Hoewel je het niet zou zeggen, behoort geitenbaard tot de roosachtige. De gemiddelde hoogte is cm.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.