lundi 19 mai 2014

Boordstenen 30 cm hoog

Vanaf stuks wordt er een waarborg aangerekend voor de pallet. Boordsteen beton 100x30x6cm grijs. BOORDSTEEN 100X30XCM ZWART Perfect rechte boordsteen met tand en groef ter afbakening van uw tuinpa terras,… Verpakt per stuks en . L-stenen van grijs beton, 50cm x 30cm x 50cm, 54kg.


Wat zeggen onze klanten over BOORDSTEEN 100X30X6CM GRIJS. Met of zonder zichtbare rand.

Vraag gratis een offerte op bij één of meerdere verdelers! Betonnen boordsteen met tand en groef systeem zorgt voor een makkelijke en mooie. Bekijk de betonnen boordsteen van Marshalls.


En zijn het boordstenen van 30cm hoog ? De tuin boordsteen van Coeck is ideaal om een inkompad of een zandbak af te lijnen. U kan hiervoor boordstenen of palissades gebruiken maar het kan net zo goed. Deze is in beton vervaardigd.


Op aanvraag zijn ook andere types boordstenen met oogreflectoren mogelijk. Gewaarborgd bestendig tegen vorst en strooizouten.

Verkrijgbaar in hoogte 20cm en hoogte 30cm. Onze boordstenen beletten de verspreiding van onkruid en. Uitgerust met hijsvoorziening M- Afmetingen uitgedrukt in cm. Helaas hebben wij niets gevonden voor boordsteen.


Gratis af te halen grijze 30cm hoge boordstenen stuks nog in prima staat.


De boordstenen zijn voor 1 vervaardigd uit gerecycleerde kunststof van hoge kwaliteit (PE en PP). Ecolat tuinafboording m ECO-oh! De gebogen boordstenen zijn standaard 78 . Complete set boordstenen voor een rechthoekig zwembad.


Hoge kwaliteit Italiaans fabricaat gemaakt van een mengsel van cement en . Vind boordstenen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Btw per stuk prijs is afgehaal transport is mogelijk mits meerprijs. Natuursteen- en tegelhandel: ceralith n.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.