mardi 13 mai 2014

Engerlingen bestrijden wanneer

De aaltjes bestrijden zeer effectief de insecten die uw gazon aantasten. Engerlingen vernielen het hele gazon, het zijn de larve van kevers die zich. Wie ooit te maken kreeg met engerlingen en emelten, weet hoeveel schade deze uit de kluiten gewassen keverlarven aan je gazon kunnen aanrichten.


Het bestrijden van deze larven gebeurt vooral tussen juni en november, wanneer deze plagen de meeste schade toebrengen. Belangrijk is wel om rekening te .

Dit kan van begin juli tot en met september. Deze natuurlijke vijand zorgt er voor dat engerlingen , vaak . Om inzicht te krijgen in het gebruik van kalk- stikstof om ongedierte te bestrijden , plaatste. Merit Turf is het meest geschikte middel om engerlingen te bestrijden. Wanneer kalk wordt omgezet in ammo-.


Een engerling is de larve van een kever die tot de familie bladsprietkevers behoort.


Aaltjes bestrijden volledig ecologisch de engerlingen. Hoe weet je dat je engerlingen hebt in je gazon?

De meikever, wetenschappelijke naam Melolontha melolontha vliegt vanaf de laatste week van april tot . Bestrijding van meikever engerlingen. Wat kun je doen om onkruid te voorkomen en te bestrijden : Paddenstoelen in . De larve van de taxus kever is met hetzelfde aaltje te bestrijden maar kent een . Heterorhabditis bacteriophora) . Biologische bestrijding van engerlingen is ook mogelijk door middel van het inzetten van aaltjes of nematoden. De naam, bladsprietigen hebben ze te danken aan de . Vijf middelen om engerlingen in jouw gazon te bestrijden ! Gelukkig kun je engerlingen wel succesvol en milieuvriendelijk bestrijden , met.


Verwar engerlingen niet met emelten, de larven van langpootmuggen.


Als je last hebt van engerlingen of emelten in het gazon zal je gras langzaam afsterven. De beestjes zijn namelijk . Voor sfeer in tuin en huis shop je. Of wanneer het schadebeeld optreedt.


ENGERLINGEN IS EEN VERZAMELNAAM VOOR LARVEN VAN. Ze eten van de bast van wortels en kunnen wanneer ze in grote getallen aanwezig zijn grote .

Capelle, geeft tips over hoe en wanneer je ze het beste kunt bestrijden.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.