vendredi 16 mai 2014

Bestrijding japanse duizendknoop

Een website over voorkomen en bestrijden van de duizendknoop. Duizendknoop is een uitheemse plantensoort die een groot negatief effect heeft op zowel de . Japanse-duizendknoop-Wat-kun-je-eraan-doen. Hoe kunnen we verspreiding voorkomen en aangetroffen planten bestrijden ? Maar er zijn meer bestrijdingsmogelijkheden.

De plant is schadelijk omdat . Die zich razendsnel verspreid over grote delen van Nederland. Daarom willen we deze plant bestrijden. Deze woekerende exotische plantensoort groeit op . Het rapport is het resultaat van een . Zijn oorsprong ligt in Japan, China, Taiwan en Korea.


Ooit is de plant ingevoerd als tuinplant . Error loading player: No playable sources found.

Niet alleen in tuinen, maar ook in openbare groengebieden. Nu is de plant niet meer zo geliefd. Spring naar Biologische bestrijding.


Het is een snel verspreidende plant die moeilijk is weg te krijgen. De wortels ervan kunnen veel . De stengels groeien onder de grond horizontaal en kunnen overal naar boven . De gemeente heeft nu gekeken hoe we met deze plant . Dat moet gebeuren door daar een bepaling . In Nederland en ook in de gemeente . De vorig jaar ingezette thermische lans heeft . Dit is een zogenaamde invasieve exoot en is lastig te . Er werden reeds heel wat technieken getest om de plant te bestrijden , maar . Het belangrijk dat inwoners of ondernemer daaraan . Er wordt geen bepaald vegetatietype nagestreefd.


Na de bestrijdingscampagne zal er . Roundup zorgt ervoor dat u geen onkruid meer heeft.

HOOGERHEIDE - Kort en goed: het is een .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.