vendredi 23 mai 2014

Depypere spade

Depypere NV, goed tuingereedschap is het halve werk. T-steel niet gescherpt voor spade 106. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. SPADE MET D-STEEL 350X160.


Deze spade is met de hand gesmeed en heeft een steel uit het sterke en veerkrachtige Hickory hout. Ideaal voor het zwaardere werk!

Deze glasvezelsteel breekt niet wanneer je er veel kracht op uitoefent. Starko inox spade met T- steel. Schop nr zwart met steel ( beuk ). Aluminium graanschop met D-steel.


Vooral bekend om hun gesmede spades en schoppen. Traditionele spade voor het omspitten van gron algemene grondwerken en het aanplanten.


Meer dan een eeuw geleden smeedde Polet zijn eerste spade - vandaag is die Poletspade nog altijd ons grootste uithangbord. Ondertussen zijn we uitgegroeid. Spade met D-steel 351x1mm.

De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Inclusief BTW, taksen, Recupel en Bebat. Wat is de beste methode om de steel van een spade te vervangen zodat deze goed vast zit ? Voor iedere grondsoort hebben wij de geschikte spade en dit geldt voor veel.


Goed gereedschap is het halve werk!


Vabor heeft voor elke klus in de tuin. Shark spade met zwanehals essen steel 750mm met opstapjes. Shipping Group, Normaal tarief . Embed or link this publication. Convertible bags katespade.


Bosch ART 26LI accu trimmer. Deze spade wordt standaard voorzien van een dikke 49mm hikory houten steel. MANCHE BOULE DROIT 1CM DEPYPERE XX . CISAILLE A HAIES MODCisaille à haie professionnelle.


Travail forgé, robustesse et confort de.


Ajouter au panier Détails. De ondergrond in bijvoorbeeld Limburg stelt andere eisen aan een spade dan die in West-Vlaanderen. We hebben voor u dan ook een uitgebreide collectie gereedschappen van het kwaliteitsmerk DePypere.

Deze bestaan uit de basisgereedschappen: spade , . Verdelging - Edialux: Fatal haverlokaas, Sorkil graantjes, houten ratten- en muizevallen, mollenklemmen - BSi: Flash pasta, muizenlijm, mollen-vrij.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.