jeudi 12 février 2015

Dolomiet 0 5

Beschikbaar in big bag of los gestort. Ook leverbaar in andere maten en verpakkingen. Een oprit in dolomiet is stijlvol en snel aangelegd. Ik denk dat het - is, nogal fijn.


Naast het tuincentrum en bloemenwinkel laat hij zijn creatieve geest . Dolomiet voor oprit of voetpad.

Het bestaande pad afgewerkt met dolomiet - 5. Dit gesteente heeft een goede bindende werking. Vooral op loop- en fietspaden . Voor een oprit kun je ervoor kiezen om eerst een laag dolomiet van -te leggen, deze goed aan te walsen en hier bovenop een iets dunnere laag van - te . Jouw gewenste product momenteel niet in voorraad? Contacteer ons gerust voor de mogelijkheden!


Duitse dolomiet - ook in ons gamma 0-en 5-15. Gesteente dat grotendeels uit dit mineraal bestaat wordt ook dolomiet genoem ter onderscheiding wordt ook wel de naam.

Verpakt per stuks of een totale lengte van meter. Ook deze laag wordt met water bespoten en gerold. Na deze bewerking ( spuiten en rollen ) een drietal . Wanneer het minimaal kaliber bedraagt, spreken we van . Foto is binnenkort beschikbaar.


Ben je geïnteresseerd in dit product.


Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten. Levering, Vrachtauto met trailer. Prijs, Per bigbag van 1m3.


Afmeting: Bekijk hier de tips en kenmerken over dit product. Het is een waat donkerder kleur geel dan Yellowsun split, dat. This Pin was discovered by Elvire Bus.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Te verkrijgen in volgende kalibers : - , - 15.


Gebroken gesteente voor aanleg van semi verharde oppervlakten zoals oprit en parking. Het door Sidec gebruikte dolomiet wordt gemaakt uit zeer zuivere kristallijne dolomiet van een uitzonderlijke witheid en wordt. Dololux (gravier d´or) - mm, Mini Bigbag ,m³ Geel.


Gratis levering op Noord- en Zuid-Beveland.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.