jeudi 5 février 2015

Zwembad winter

De laatste weken van het seizoen dien je het zwembad wat extra aandacht te geven. Om het zwembad in de winter goed winterklaar te maken . Je kunt je Intex zwembad in de winter buiten laten staan. Er zijn wel een paar regels aan verbonden.


Lees hier wat deze regels zijn.

Op het einde van het zwemseizoen dien je het zwembad te overwinteren. Dat winteronderhoud van je zwembad lijkt een lange taak. Uw zwembad in de winter buiten laten staan?


Hier kan u alle producten terugvinden om uw zwembadwater te laten overwinteren. Watertemperatuur onder de 15℃ gezakt? Dan is het tijd om je zwembad winterklaar te maken. Een goede voorbereiding is essentieel .

Zwembad winter klaarmaken is belangrijk voor het onderhoud van uw zwembad. Op deze pagina vind u handige producten om uw zwembad op orde te krijgen. Om uw zwembad de winter te laten overleven moet uw zwembad winterklaar worden gemaakt.


Ga voor het beste advies naar Aquasfeer!


Overwinteren - het winterklaar maken van het zwembad gebeurt meestal op het einde van het zwemseizoen , in de maand oktober of november , wanneer de . De manier waarop je je zwembad klaarmaakt voor de winter , bepaalt mee de levensduur ervan. Hier vind je onze handige DreamLand-tips! In enkele overzichtelijke stappen leggen we u uit hoe u uw zwembad klaar moet maken voor de winter. Bij het begin van de herfst is het tijd voor het winterklaar maken van het zwembad.


Monoblok zwembad of betonnen zwembad of zwembad met . Waarom, wanneer en hoe winteronderhoud van het zwembad doen ? Actief of passief overwinteren ? Hoe u zwembad winterklaar maken werd hier uitgelegd door onze zwembad technieker.


Tijdens de winter zal het water van uw buitenzwembad ongeveer maanden overwinteren. Zodra de temperatuur van het water gezakt is tot onder 14°, is het .

Het winterklaar maken van een zwembad is helemaal niet moeilijk. In dit artikel vertellen we je wat je moet doen. Zwembadplein adviseert welke maatregelen moet u treffen voor het winterklaar maken van uw zwembad.


Onderhoud zwembad : Werkwijze en belangrijke weetjes. Het beste kun je het zwembad in de winter gewoon gevuld laten met water.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.