jeudi 19 février 2015

Portugese laurier haag

Deze uit Portugal stammende Laurier heeft . Mocht u de laurier willen planten dan komt deze het beste. Portugese laurier haag heeft een stijlvolle uitstraling. Wij bieden de portugese laurier aan als goedkope haagplant.


Dit is een groenblijvende haagplant. Koop of Verkoop portugese laurier op Marktplaats.

Haag van portugese laurier , breed 1. Deze laurierhaag groeit inderdaad in Portugal, maar ook in andere landen in de regio is hij in het wild te bewonderen. Als je wel tuiniert, maar je houdt van lekker makkelie. De haag kan zelfs een hoogte van meter bereiken door de opgaande.


Prunus lusitanica op stam.


Deze mooie kleurencombinatie geeft deze haagplant een chique uitstraling. De portugese laurierkers heeft naast zijn donkergroene bladkleur een rode. Bestel direct op Haag -Planten.

Bloeien doet de portugese laurier in mei of juni maar als deze als haag gesnoeid word komen er vaak niet zoveel bloemen in. Als haagplant is de portugese . De haag groeit prima maar elk jaar rond deze tijd krijgt ze gele bladeren. Op zoek naar wintergroene haagplant maar een keer iets anders dan buxus, taxus of conifeer?


Goedkoopste landelijke bezorging.


Bekijk direct hier ons aanbod. ALS HET KWALITEIT MOET ZIJN. PLANT NU REEDS EEN GROENBLIJVENDE HAAG. Kan iemand mij meer vertellen over deze plant? Is mij aangeraden om als haag te plaatsen.


Ongesnoeid groeit hij uit tot een forse . Een kant en klaar haag is een ideale oplossing voor klanten die direct. Laurierhaag , snoeien, onderhouden of bemesten? Wij verzorgen de complete aanleg en het onderhoud van jouw laurierhaag.


Ontdek hier hoe wij je helpen.


Diverse hoogtes rechtstreeks uit onze kwekerij. Voordelig en van topkwaliteit. Goedemiddag, Ik heb een vraag m.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.