mercredi 25 février 2015

Hoe hortensia snoeien

De populaire hortensia snoeien : wanneer, hoe en waarom? Moet u uw hortensia snoeien of niet en wanneer dan? Het hangt af van welke hortensia u heeft.


Lees hier welke soorten u snoeit en hoe u dit . De meest voorkomende soorten staan hieronder.

De soorten die bloeien op oud hout zullen in het voorjaar na de vorst gesnoeid kunnen . Hortensia snoeien : uitleg per soort. Het snoeien van een hortensia is niet ingewikkeld zolang je ma. Hoe je een hortensia moet snoeien is afhankelijk van het doel.


De beste tijd om een hortensia te snoeien is in maart.


U kunt in jaar uw hortensia volledig verjongen. Hoe en wanneer moet je de hortensia snoeien ?

Dat hangt van de soort hortensia af. Wij leggen het hier voor je uit. Om te weten hoe je je hortensia het best snoeit , bepaal je eerst wat voor soort hortensia je hebt.


Hoe dieper we de stengels snoeien hoe groter en dus zwaarder de bloemen zullen worden. Hoe snoeien en verzorgen we nu onze hortensia ? Is dat bij ieder soort hetzelfde ? Kortom, de voorbereidingen zijn getroffen, maar hoe gaat het daadwerkelijk snoeien van de hortensia. Zowel in de woonkamers als in de tuin.


Een hortensia planten of een hortensia snoeien ? Planten en struiken snoeien, ieder soort heeft weer een eigen wijze.


De klimhortensia kan het beste weer worden gesnoeid in de zomer nadat de bloei voorbij is. Snoeien van Hydrangea macrophylla: Deze soort met de bolvormige bloemen of platte schermen, komt het. Hoe krijg je klaver uit je gazon?


Het hortensia snoeien levert vaak niet het beoogde resultaat.


Tuinpedia geeft u advies en helpt u aan prachtige bloeiende struiken. Maar hoe snoei je de hortensia nu eigenlijk?

Deze vraag krijgen wij vaak van onze klanten. De hortensia snoeien in het voorjaar is een onvermijdelijke, maar gelukkig makkelijke klus. Wij vertellen je precies hoe je dit het beste kunt doen.


Wanneer en hoe Hydrangea macrophylla snoeien.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.