jeudi 26 février 2015

Gids voor geneeskrachtige planten reader's digest

Gids voor geneeskrachtige planten (bindwijze overig). Een uitgelezen keus van betrouwbare planten voor jaar-in jaar-uit een. In dit naslagwerk worden vooral inheemse wilde planten . Gebruik dit boek dus niet om het uiterlijk van een plant te leren kennen.


Nederlandse uitgave van Secrets et Vertus des Plantes. Later werden natuurlijke en geneeskrachtige producten in de natuur gevonden.

Het is het proberen waard. Boek wordt niet meer geproduceerd. De complete gids voor geneeskrachtige kruiden en planten (gekocht bij boekenvoordeel).


Planten en hun naam, Botanische lexicon voor de Lage Landen. Genre: alternatieve geneeswijzen. Gotu-kola is van oorsprong waarschijnlijk een Indiase plant en wordt.


De planten die den mensch verleiden - H. Grote engelwortel Angelica archangelica wordt al heel lang een geneeskrachtige. Elseviersgids van eetbaren en geneeskrachtige planten.

Dit boek kreeg ik in handen. Interacties met geneesmiddelen, planten, stoffen. GENEESKRACHTIGE PLANTENGIDS IN KLEU, SCHAUER T. Cursus opleiding natuurgids.


Moderne geneeskrachtige kruiden en planten. Zoek en vind hier planten boeken advertenties op MarktPlaza.


Coniferen of Gymnospermen en een grotere groep Bloemplanten of Angiospermen. Geneeskrachtige en giftige planten. Hieronder vind je de site van de plantengids. Oskar Sebald , Freiburg blz.


Andeweg, Hans, In resonantie met de natuur: Vitale planten en bomen. Readers Digest , Veilig natuurlijk genezen: Geïllustreerde gids voor natuur-. PANEL 1: Ethnobotanical Studies of Wild Plant Foods.


Voeding die baat, voeding die schaadt. Complete gids over de invloed van voedsel op onze gezondheid.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.