lundi 9 février 2015

M2 moestuin

Dat is immers de ideale maat om van alle zijden overal even goed aan te kunnen - niet toevallig zijn de bedjes in een moestuin ook meter breed. Eén vierkante meter, meer heb je niet nodig om je eigen groenten te kweken. Een afgedankte zandbak, een vergeten stukje siertuin, een streepje gazon of . De mtuin van het tuincentrum.


De vierkantemetertuin van het tuincentrum. Deze goedkope bakken worden op grote schaal verkocht.

Het best maak je een mengsel van potgrond en bodemverbeteraar voor moestuin. Zo krijg je een kruimelige bodem die rijk is aan organische stof, dus een . Inclusief anti-uitspoeldoek. Om uw bestaande mini- moestuin in het voorjaar voor te bereiden op een . Kies dus een beschutte, zonnige plek.


Dan kun je al een moestuin starten. Zelfs op je dak of balkon, of op straat voor je deur. Zaaien en planten in de vierkantemetertuin kan .

Een moestuinbak kun je kant en klaar kopen, maar je kunt deze ook zelf maken. Maak je zelf een bak, zorg dan dat je vakken ongeveer centimeter breed zijn . Home Sweet Home: Angelo vertelt ons meer over het nieuwste fenomeen: de vierkante meter. Square foot gardening oftewel tuinieren op vierkante meter.


Tuinieren in kleine ruimtes: haal het maximale uit je moestuin en kijk welke groenten, kruiden en . Hoe plant je het beste groenten in een vierkante meter houten bak? Tuinexperte Laurence helpt iedereen met zijn aanpak. Of je nu beginner bent of niet, . Kan je de vierkante eter moestuin ook gewoon op de aarde zetten?


Je eigen moestuin voor groenten, fruit en kruiden op een halve vierkante meter.


Ideaal voor een kleine tuin, patio, terras of balkon. Met deze mmoestuinbak creëer je snel en eenvoudig een compacte vierkante meter tuin. Zelf groenten en kruiden kweken op een kleine oppervlakte?


Ontdek hier hoe je start met jouw vierkante meter moestuin in eenvoudige stappen!


Doe je mee met vliegende vierkante meter moestuin start? Wat is er leuker dan eten uit eigen tuin? Zijn er mensen met zo een vierkante meter moestuin ? Met een bak aarde en uur zon per dag .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.