jeudi 26 février 2015

Mestboy

In vele kleuren zoals zwart, roze, blauw, oranje en meer. De mestboy is zwart en ideaal om mee te nemen, maar ook handig voor thuis bij. Handige mestboy om snel en makkelijk mest op te scheppen.


Ontworpen voor: het wegharken van uitwerpselen op elk terrein. Vind mestboy op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Dit merk weet de trends te vertalen naar mooie producten die ook nog eens makkelijk in gebruik zijn. Gemaakt van lichtgewicht materiaal en ergonomisch ontworpen. Op zoek naar een mestboy voor in de tuin of stal?


Ze zijn namelijk niet alleen praktisch, maar ook lichtgewicht.


Bij ons vindt u een breed . In hoogte verstelbaar tot cm. Bij de Kramer Paardensport online Shop voor paardenliefhebbers. Praktisch voor het schoonmaken van de box of de trailer. Weet iemand waar ik losse harkjes kan bestellen voor een mestboy ?

Die dingen sneuvelen altijd als eerste, terwijl de schep nog prima is. Zoekt u stal benodigdheden? Gemakkelijk paardenmest opruimen? Geselecteerde kleur is: Dark Pink.


Je nieuwe Mest-Boy bestel je eenvoudig online.


Bekijk het complete assortiment op . Katwijk (zh) - wijzigingen voorbehouden. Stabiele verzamelbak van kunststof en handige mestvork van metaal. Complete set bestaand uit bak.


Mestboy compleet extra hoog. Handig voor in de stal, weide, trailer, bak of waar dan ook! Zowel de schep als het harkje zijn in hoogte verstelbaar.


De zon schijnt en de temperatuur loopt gestaag op. Heerlijk weer voor een buitenrit. Licht en handig in gebruik.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.