jeudi 5 février 2015

Geurzakjes lavendel

Papieren geurzakje met een geur van een Frans lavendelveld. Plaats het zakje waar het lekker moet ruiken, bv. Dit geurzakje geeft de ontspannende geur van lavendel. Zelf lavendel geurzakjes maken met gedroogde lavendel en lavendel etherische olie is makkelijk, zero waste, goedkoop en hartstikke leuk om . Haal zijn geur in huis door .

Last van een muffe geur in je kledingkast? Een goedkope en makkelijke manier is om zelf geurzakjes te maken van lavendel ! Ik had nog gedroogde lavendel liggen van het afgelopen seizoen en het leek mij leuk om daar een aantal geurzakjes voor tussen de kleding van te maken. De lavendel is zo mooi en geurig, zonde om hem alleen in de tuin te laten staan.


Als je dol bent op de lavendelgeur kun je zelf geurzakjes maken. Jacob Hooy Geurzakje lavendel. Gedroogde lavendel gram, voor geurzakjes. Heerlijk geurende gedroogde lavendel.

Om geurzakjes te maken inhoud voldoende voor geur of cadeauzakje . Gratis verzending vanaf €20. Gebruik het in je kledingkast, auto, koffer of je tas of . Het geslacht is terug te vinden in veel tuinen omwille van de paarse kleur en de geur. Een geurzakje is een klein zakje van textiel waarin lekker geurende stoffen zijn.


Lavendelzakjes met echte lavendel.


Geurzakje van lavendelbloempjes van super blauw-paarse kwaliteit (Fleurs de lavande super bleue) in een organza zakje à gram van France Lavande. Lekkere geurzakjes voor in de linnenkast. Een DIY pakje met honderd gram bio, pure lavendel.


Geurige lavendel ter bevordering van de.


Vergelijk winkelprijzen. Het zakje is van katoen en de bloemen van zijde en papier. Nieuwe geurzakjes met lavendel.


De nieuwe oogst lavendelbloemen is gedroogd en verpakt in leuke . Het inhaleren van lavendel heeft een kalmerend effect.


U kunt zelf ook geurzakjes met lavendel maken.

Ruim op voorraad en snel leverbaar. Productomschrijving Kraftzakje met lavendel en een ophangtouwtje van juteEen zakje vol geur voor de jufHet geurzakje is verpakt in een doorzichtig zakje .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.