mardi 24 février 2015

Watertafel little tikes

Met deze watertafel kun je lekker bouwen, spetteren en spelen met water. De tafel bevat fonteinen, een kiekeboepersonage en leuke speeltjes. Vele aanbiedingen bij bol.


Vind little tikes watertafel op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

De Spinning Seas Water Table biedt enorm veel manieren om met water te spelen! Werp de kleurrijke ballen in de toren en kijk hoe ze naar omlaag draaien! Zo bouw je keer op keer een leuke, spannende watertafel ! Supergave zand- en watertafel waar je uren mee kunt spelen!


De tafel wordt geleverd met een grote, met de hand bestuurbare, graafmachine zodat je.


Piratenboot van little tikes. Toffe watertafel met waterkanon en waterspuitende uitkijktoren. De watertafel is voorzien van een handige afvoerstop, die makkelijk schoon te maken is.

Je kind waant zich in de wondere wereld van schepen en piraten. Gegarandeerd uren plezier van water. Zo wordt al spetterend de fijne motoriek geoefend en kan de fantasie . Laagste prijs €7bij Megekko.


Little tikes watertafel piratenboot. Het bestaat uit een basis met daaraan . Lezersactie: doe en maak kans! Mijn twee kinderen zijn allebei dól op water.


En dit hebben ze natuurlijk van mij aangezien . Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Vergelijk winkelprijzen. Dit is echt geweldig speelgoed voor wat . Inclusief parasol, waterwiel, boten en brug.


Handige info over Love2BeMama.


Watertafel piratenboot – Schip Ahoy! Bereid je voor op een spetterend avontuur met deze Lit.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.