jeudi 8 mai 2014

Osmanthus burkwoodii prijs

Ziet u dit product ergens . Kortgesteelde, donkergroene, lederachtige blaadjes en witte,. De osmanthus Burkwoodii (schijnhulst) is een groenblijvende heester die in de lente uitbundig bloeit met witte bloemetjes die rond de takken van de plant staan. Online planten kopen met:. Hoogte, Leveringswijze, Prijs , Hoeveelheid .

De vroeg in het voorjaar . Wij bezorgen uw bestelling voor een lage prijs bij u thuis. Schijnhulst kan zowel als blokplant en wintergroene wolk functioneren. Prijsinformatie : Prijs per stuk: € 00.


Wordt gebruikt als solitair en ook in groep. Heeft opvallende en donkergroene bladeren, ook geurend bij . Productnaam, Prijs , Aantal.


Koop voor € 4per stuk.

Het ovaal blad is klein en leerachtig en bloeit met wit geurende bloempjes. Op zoek naar heerlijk geurende planten voor in de tuin? Deze schijnhulst krijgt in de zomer fijn geurende witte . Bespaar tot op de stuksprijs.


De schijnhulst is afkomstig uit onze eigen kwekerij.


Het blad is glanzend donkergroen. Sommige soorten worden gebruikt als haagplant, onder andere de osmanthus heterophyllus en osmanthus x burkwoodii , waarvan de laatste een hybride is . Deze Oleaceae heeft een maximale hoogt van . De bladeren zijn donkergroen, glanzen . Bij kwekerij online al vanaf € 5. Osmanthus decorus (steenlinde). Boomkwekerijen Van Hulle BC.


OSMANTHUS BURKWOODII C 3L.


Variant: Variëteit: BURKWOODII. CatalogCategoryNL: SIERHEESTERS. Topkwaliteit voor een eerlijke prijs.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.