lundi 19 mai 2014

Bord opstaande rand

Serveer je gasten de lekkerste gerechten op dit mooie Blokker bord. Het bord heeft een opstaande rand die voorkomt dat het eten van het bord glijdt. De opstaande rand vergemakkelijkt het zelfstandig eten en vermindert morsen.


Dit GripWare bord met opstaande rand heeft in de rand een groef voor het bestek. Met dit bord wordt het eten nog makkelijker. Het eten kan tegen de rand aangeschoven worden om het zo met de lepel of de vork op te scheppen.

Uit de moderne Gusto lijn van het merk Yong. Thuiszorgwinkel voor borden met opstaande rand , borden met hoge rand. Borden met opstaande rand die ervoor zorgen dat het eten op het bord blijft.


Men brengt de vork of lepel naar het einde van het bord en duwt door middel van. Het is wetenschappelijk onderzocht dat mensen gevoeliger zijn voor de kleur rood. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen met de ziekte van Alzheimer  . Met kleine opstaande rand , doorsnede 2cm.


Nu in de aanbieding voor EUR 95.


Q Fine China is een off white Fine China horeca porselein welke licht in gewicht is.

Bord met opstaande rand 2cm. Veel onderdelen zijn multifunctioneel te . Als aanvulling op aangepast bestek kan een speciaal bord het nog makkelijker maken. Zo bieden wij een bord met een opstaande rand , maar ook het bekende.


Het Gripware bord met opstaande rand heeft verhoogde randen die ervoor zorgen dat het eten in het bord blijft liggen.


De rand van het Tasty bord is aan één zijde extra hoog, zodat opscheppen met één vork of lepel eenvoudig gaat. Een anti- sliprand aan de onderzijde verhindert. Gemaakt van melamine (sterkemaar lichte kunststof) en rubberen anti-slip dopjesom te . Dit speciale design voorkomt morsen doordat het voedsel d. Ideaal voor eenhandig gebruik.


Bestel BORD OPSTAANDE RAND SCHUIN 25CM uit Borden voor de food professional bij HANOS Horeca Groothandel. De nieuwste serie Oslo van het bekende merk CosyTrendy heeft een stijlvol ontwerp. Comforthoek Bordrand Klein.


Beige bord met opstaande rand die lichtjes naar binnen neigt.


Om het verschuiven te beletten combineert men ze best met een antislipmatje, bv. Deze groef kan gebruikt worden om het bestek neer te leggen. Aan de onderzijde van het . Het bord met opstaande rand vergemakkelijkt het zelfstandig eten en vermindert morsen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.