mercredi 1 février 2017

Stiga park

Vind stiga park op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Compact, wendbaar en super praktisch. Hydrostatische transmissie met pedaal. De Park 4P kan worden uitgerust met Combi maaidekken van tot 1cm .

Knikbesturing is het geheim. U zit boven het knikpunt en kijkt over het maaidek aan de voorkant. De machine is eenvoudig te keren en maait . Met het grootste gemak stuurt u de Park langs struiken, bloembakken en vijvers.


In combinatie met het unieke Multiclip maaidek maait en voedt u uw . Stiga ZITMAAIER PARK PWR1 Rijmaaiers . Ontdek de handige en wendbare frontmaaiers Park 2en 1voor perfect en precies onderhoud van. Ook voor ondersteuning en handleiding per .

Gebruik consument: twee jaar na aankoopdatum. Professioneel gebruik: 3uur of maanden. Wat begonnen is als een hobby met de handel in gebruikte zitmaaiers van voornamelijk Stiga, John Deere, . In de tabel hieronder worden ze aangeduid: 1. Villa De nieuwe Villa heeft een zeer comfortabele zitting en alle bedieningshendels binnen bereik.


De Villa heeft achterwielbesturing. Met PK Briggs and Stratton Vanguard . Gekend voor zijn vlotte besturing en.


Perfecte kwaliteit voor een voordelige prijs, inclusief maaidek. De knikbesturing is fantastisch. Klik hier voor meer informatie over deze grasmaaier. Of neem direct contact op met:.


Model, ZITMAAIER PARK PWR18.


Extra opties, Verhuur mogelijkheden. Algemeen cijfer 1-(1: slecht, 5: als nieuw), 4. Aantal vorige eigenaren, 1. READY COMBI, VILLA COMBI, VILLA COMBI, PARK 9 PARK.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.