mercredi 8 février 2017

Bamboe als haag

Deze hebben zich inmiddels bewezen als de meest geschikte bamboes voor een haag. De bamboe haagplanten die Haagplanten. Niet iedereen weet dat de bamboe als haagplant dienen kan.


Daarom zijn bamboes ideaal om als haagplant te gebruiken. Als je bij de keuze van de bamboesoort wat aandacht besteed aan de hoogte die de planten .

Steeds meer mensen zoeken alternatieven voor een schutting of coniferenhaag. De mooiste tuinafscheiding is er één van bamboebeplanting. Het vormt een prachtig alternatief voor vaak chemisch behandelde of . Als klant van Haag -Heg bent u degene die hier uiteindelijk van profiteert.


Wij bieden onze bamboe hagen aan voor een bijzonder scherpe prijs.


Gelukkig maar want bamboe is anderzijds een sterke, vrij gemakkelijke en vooral. Ik zou graag een haag aanplanten die niet al te breed is of die ik smal kan.

Pseudosasa japonica is een woekerende grootbladige bamboe. Hij is zeer geschikt als haagplant. Door zijn vele uitlopers is het een goede . Bamboe of riet posts feb.


De stengels van hoge bamboes kunnen . Een haag van bamboe geeft ruisend en wuivend beweging aan je tuin.


Als u een bamboe haag wilt planten is het wel verstandig om rondom de haag een wortelbegrenzer aan te brengen. Ook voor de niet woekerende soorten wil ik. De snelgroeiende bamboe kan ook als haagplant grote hoogten bereiken.


Zelfs in de winter behoudt hij deze frisse groene kleur.


Opvallend zijn de rode schutbladeren van de nieuwe scheuten. Kan ook als haag gebruikt worden. Geschikt als solitair of als haag. In de zon wordt het blad goudgeel, in de schaduw groen.


Een haag aanplanten met bamboe in de tuin kan tegelijk een aanwinst zijn, als een verschrikking.


Fargesia steeds vaker gebruikt als afscheiding of haag.

Woekerende bamboe, niet-woekerende bamboe, u alle info over. Deze niet woekerende bamboe is ideaal om aan te planten als wintergroene haag. Je kunt een bamboehaag op twee manieren snoeien.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.