mardi 7 février 2017

Regenton wandmodel

Deze regenton van Ubbink is geschikt om tegen uw wand te plaatsen en regenwater te verzamelen. Hij beschikt over een kraan en een bevestigingskit. Vele aanbiedingen bij bol.


Regentonnen koop je eenvoudig online bij bol.


De hoogwaardige regenton van Nature vangt regenwater op voor de bewatering van uw tuin.

Voeg toe aan winkelwagen Toevoegen aan wenslijst. Schitterende design regenton. Functioneel en mooi, Prijs inclusief levering.


Deze ton is vooral geproduceerd als wandmodel waardoor u hem gemakkelijk langs een muur kunt plaatsen. De kraan is op zodanige hoogte geplaatst zodat er . Maak gebruik van gratis regenwater dankzij een regenton.


Je kan er de tuin mee besproeien, de auto.

Deze rechthoekige groene regenton van 6liter uit kunststof met klassiek design en unieke vorm is onmisbaar in je tuin! Kindvriendelijk Grote opslag voor. Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan regentonnen.


Bekijk hier ons online aanbod! De elegante regenton kan tegen de wand.


Design regenton met peilstok 3liter groen. De design regenton met peilstok is de perfecte regenton om tegen een wand of muur te plaatsen en om . Hiervoor hebben wij een ruim assortiment aan regentonnen in zeer uiteenlopende stijlen en prijsklassen. Eveneens in het aanbod vind je verschillende . Emmer wandmodel plantenbak - liter. Wil je ruimte besparen en toch een regenton plaatsen?


Stevige kunststof regenton 3liter groen - nu eenvoudig online kopen bij Tuinexpress.


Koop nu en betaal pas over dagen! Wanneer u veel drinkwater gebruikt voor het bewateren van uw planten en het besproeien van uw tuin is het aanschaffen van een grote regenton een goede . IKEA - ÄPPLARÖ, Bank met opbergruimte, buiten, Door de wielen makkelijk verplaatsbaar. Voor extra slijtvasthei en om de natuurlijke uitstraling van het hout .

Deze Nature regentank heeft een inhoud van 3liter en is gemaakt van polyethyleen met een hoge dichtheid. De regentank is anti-UV-behandeld en is . Garden muurtank 3liter. Graf Voet voor regenton Standard 2liter.


Jardin › Accessoires de jardin › Autre - Vertaal deze pagina apr. Zoekertjes en tweedehands koopjes vind je bij Koopjeskrant. Plaats je zoekertje gratis. This Pin was discovered by Mirjam.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor regentonnen aanbied.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.