jeudi 9 février 2017

Chamaedorea

Vandaar de naam Mexicaanse dwergpalm. Mooie groene en frisse palm die vrij groot kan worden. Chamaedorea palm kopen bij 123kamerplanten! Handige tips en informatie!


Ik ben een kleine palm en vooral decoratief omwille van mijn geveerde bladeren, ik tover je interieur om tot een mini jungle. Altijd een groot assortiment betaalbare kamerplanten en tuinplanten op .

De plant komt van nature voor in Zuid- Amerika. De soorten uit het geslacht komen voor in de regionen tussen Mexico in het noorden en . They are small palms, growing to 0. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! Het is een traag groeiende palm met licht overhangende bladeren.


Others Only for decoration.


Not suitable for consumption. Temperature Minimum temperature 54º F (12°C).

Geef daarom geregeld kleine hoeveelheden water . De Mexicaanse Bergpalm is een zeer luchtzuiverende palm, hij is erg goed in het verwijderen van giftige stoffen in uw woonkamer. En zorgt voor een gezond . Additional Common Names: Miniature Fish Tail Dwarf Palm, Parlor Palm, Good Luck Palm. Everything about care, location and pouring.


DC, 8- Aanvoer zonder fust, 3× 30×1. EP, 3- Eurodoos 60cm, 4×4×8.


Pikaplant Jars zijn planten die je nooit water hoeft te geven. NIEUW - Diepgroene stengels met witte ringen, donkergroen blad met zilverige, behaarde onderkant, fel oranje . Mauranthe lunata (Liebm.) O. Cook Morenia corallina hort. Deze palm is ongeveer 15cm hoog.


Verzorging:Standplaats: Geen volle zon maar wel veel licht.


Get expert gardening tips on the CHAMAEDOREA. How much sun, shade, water and care does it need?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.