vendredi 17 février 2017

Olijfboom winterbescherming

Lees hier alles over winterbescherming voor uw . Dit is ook zo met deze olijfbomen. Voorkom dat de bomen in de winter te nat staan. Zowel een winterhoes als vliesdoek moet je natuurlijk niet de hele winter om een olijfboom laten zitten. Zodra de temperatuur weer net .

Wilt u meer weten over: olijfbomen in de winter ? Of het nu gaat om het beschermen van een olijfboom of andere planten tijdens de winter , het afdekken van uw camper met een beschermhoes, of het . Want bij strenge vorst zal de olijfboom het niet lang overleven. Olijfboom inpakken voor de winter ? Wij geven je gouden tips om je olijfboom de winter door te helpen. Voor een goede bescherming van uw (olijf)bomen in de winter kunt u gebruik.


Winterhardheid en overwinteren van de olijfboom in onze streken.

Indien u deze richtlijnen volgt, overwinteren de bomen probleemloos. De olijfboom zal in de herfst en winter minder water nodig hebben. De winterbescherming halen we eind maart weer weg.


Bladhoudend in de winter , bladhoudend in de winter. In ons klimaat is een olijfboom in principe niet volledig winterhard. Deze olijfboom houdt van een zonnige standplaats en zijn, afhankelijk van het soort, matig winterhard.


In de winter hebben de olijfbomen alleen bij . Bescherm uw boom tegen vorst.


Treesafe is hét professionele beschermingssysteem voor uw vorstgevoelige boom of plant. De boomjassen van Treesafe zijn . Exoten zoals palmen en olijfbomen , maar ook linde en esdoorn kunnen. De juiste maatregelen helpen deze planten de winter door.


Info De meest bekende olijfboom is de olea europaea. Een olijfboom geeft meteen de mediterraanse sfeer in uw tuin.


Hij is daarom ook onmisbaar in ee. Zowel vorstgevoelige als winterharde planten hebben in de winter baat bij wat .

Wanneer hebben planten in de winter nu echt bescherming nodig? Met deze tips kun je vorstgevoelige planten de winter doorhelpen. Misschien moet hij bij een natte, strenge winter wel in de schuur staan. Olea europea), sneeuwbal (Viburnum tinus), vijg (Ficus) en .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.