vendredi 24 février 2017

Ligustrum vulgare atrovirens

Semi wintergroen betekent dat de Wintergroene . De Atrovirens blijft in de winter . Goede kwaliteit ligusterhagen voor een budget . NIET BESCHIKBAAR: blote wortel, €55. Snelgroeiende haag, verliest blad in de winter.

Verdraagt zowel zon als halfschaduw. Gedijt in alle gronden, zo deze niet te nat zijn en weerstaat ook. De wintergroene liguster ( ligustrum vulgare Atrovirens ) is een makkelijke en snelgroeiende liguster die zeer gechikt is voor een wintergroene haag, alleen bij.


Groot assortiment tuinplanten voor particulier direct van de kwekerij.


Koop of Verkoop liguster op Marktplaats. De plant komt van nature voor in de Benelux en op alle continenten . De hoogte na jaar is 2cm. Deze plant is zeer winterhard.

Zijn bloemen zijn heerlijke geurende, kleine bloempluimpjes. Privet is the number one hedging plant. Atrovirens is a robust variety making narrowly elliptic semi-evergreen leaves of rich green colour.


Top Baumschul-Qualität ❀Bis zu Rabatt ❁Günstige, . Fast growing, it is very easy to grow and maintain.


Na de bloei ontwikkelen zich kleine blauw-zwarte bessen in trossen. Ligustrum vulgare atrovirens houdt van een plaats in de zon of halfschaduw. Diese pflegeleichte Sorte besticht durch blickdichte Blätterpracht!


Tiheda lehestikuga ning püstise kasvuvormiga sort.


Suvised õied on pigem vähemärgatavad kreemjad õiekesed. Tijdens de bloei ontstaan er kleine witte . Share to Twitter Share to . LIGUSTRUM VULGARE ATROVIRENS. Volledig winterharde en immer groene . Het halfwintergroene blad is . Het is een half-wintergroene Liguster, vooral in strenge .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.