mercredi 22 février 2017

Gazon pur

Rijk aan kalium om de grasmat te versterken . Organische meststof voor gazons met mos. Strooi weken voor u wil bemesten eerst voldoende groenkalk van . Door mos vanaf de wortel aan te pakken, sterft het hele . Nu te koop bij Deoosteindeonline.

Helaas hebben wij niets gevonden voor dcm-meststof- gazon - pur -35-kg. Eigenschappen - met indirecte werking tegen mos: het mos wordt geel, sterft af en kan eenvoudig verwijderd . Koop nu en betaal pas over dagen! Het grootste aanbod Meststof vind je bij MijnTuin.


Indirecte werking tegen mos.


Géén vlekken op tegels en kleren. Met magnesium voor een diepgroen . Deze voeding voor uw gazon pakt tegelijkertijd het mos tot in zijn .

Gazon Pur is naast een mosbestrijder. Tegelijkertijd voedt DCM gazon pur jouw gazon zodat het er weer mooi gaat uitzien. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Gazonmeststof met indirecte werking tegen mos.


Het is rijk aan kalium om de grasmat te versterken tegen droogte, vorst en . De grondstoffen die gebruikt worden, zijn toegelaten en milieuhygiënisch . AniDis is een totaalgroothandel die een ruim assortiment diervoeders en dierbenodigdheden voor bijna alle diersoorten via specialistische verkooppunten in . Dit product zorgt ervoor dat mos vergeelt en afstert na weken.


Meststof gazon pur 10kg in Brabant vindt u natuurlijk bij Tuincentrum Kolbach! Heeft u last van mos in uw gras? Bestel DCM producten online bij De . Mos verwijderen en je gazon direct voedenMos in je gazon is erg vervelend.


En als je niet oppast verspreidt het zich razensnel. Beschikbaarheid: In voorraad.


Voor gelijktijdig een langdurige werking en bestrijding van mos. Voor normaal gevoede gazons met veel mos.

Samengestelde organische meststof bevattende magnesium.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.