jeudi 2 février 2017

Plataan boom kopen

De plataan is een sterke, snelgroeiende boom met een mooie rechte stam. Opvallend en decoratief is de afschilferende bast met een lichtgroene tot geelgroene . Platanen zijn prachtige bomen met grote esdoornachtige bladeren en een geschilferde bast. Onder goede omstandigheden kan een volgroeide plataan zelfs . Op oudere leeftijd krijgt de plataan zijn karakteristieke afbladerende bast.


De mooiste dakplatanen uit eigen kwekerij.

Wanneer u een plataan wilt kopen , dan bent u bij Kwekerij de Koekoek op de juiste plek. Ook kunnen wij uw boom naar wens met kluit of blote wortels leveren. Koop of Verkoop plataan op Marktplaats.


Plataanboom alle maten en soorten en hoogte scherpe prijs. Goedkoopste bezorging in heel Nederland. Bent u op zoek naar een geschikte dakboom voor op uw terras?


Kenmerken van de plataan zijn de afschilferende bast, en de karakteristieke vorm.


Platanus Acerifolia is een boom met grote bladeren. U kunt op afspraak onze bomen bezichtigen.

De dak plataan is een bekende boom in Nederland. Deze plataan is in een dakvorm gekweekt en zorgt voor een . Kenmerkend is de afschilferende bast met een lichtgroene tot geelgroene . Van de plataan is een naast de snelgroeiende variant ook een iets trager groeiende versie. Bijzonder mooie bolboom met de karakteristieke stam van de plataan , maar niet de snelle . Waarom vasthouden aan die veel te snel groeiende plataan om mooie dakvormige structuren te maken?


Er is zulk een supergamma aan bomen om met een . In negen van de tien gevallen is een boom herplantbaar.


Op onze eigen kwekerij hebben we verschillen grote bomen uit eigen kweek. Deze boom wordt ook vaak geleverd als dakboom of leiboom. Bekijk het ruime assortiment bomen van o. Helaas hebben wij niets gevonden voor plataan.


HabitusSnelgroeiende boom met een rechte stam.


BladHet jonge blad en twijgen zijn dicht bezet met stervormige . Van alle bomen die aan de stadsleien in Antwerpen gekapt werden, kon het Mechelse bedrijf Bosq stammen kopen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.