lundi 20 février 2017

Perlka kalkcyanamide

Kalkstikstof – Perlka betekent gelijkmatige en langdurige beschikbaarheid. Na het uitstrooien zet kalkcyanamide zich onder invloed van de bodemvochtigheid . Perlka kalkcyanamide is een kalkstikstof meststof die plantengroei bevordert en onkrui bodeminsecten en plantenschimmels tegengaat. Op de volgende bladzijden kunt U lezen hoe men kalkcyanamide op de juiste manier kan toepassen, om de voordelen doelgericht te benutten.


Uitspoeling van stikstof is vrijwel uitgesloten door de unieke vorm van de . Door de rustige en langdurige afgifte van stikstof wordt prima voldaan aan de . Het wordt op synthetische wijze . Ooit gehoord van een meststof die goed is voor het milieu en meteen de mollen uit je gazon weghoudt? Welnee wellicht, maar dat kan met kalkcyanamide.


Gezonde weiden, gezonde paarden! Tuinartikelen Bescherming . AVEVE heeft in haar gamma meststoffen de kalkstikstofmeststof Perlka. Heeft er iemand ervaring met kalkcyanamide op een gewone gazon?


Iemand raad ons aan om dit te gebruiken om mosproblemen en . Ontbrekend: perlka Zou toepassen van kalkstikstof kunnen helpen bij bestrijding van.


Onder invloed van de bodemvochtigheid zet de kalkcyanamide zich om in werkzame kalk en voor de planten beschikbare stikstof. Het heeft drie belangrijke pijlers: 1. Aangepast gras voor paarden: Het zorgt voor een . Zeer degelijke meststof is kalkcyanamide met nevenwerking tegen oa engerlingen. Bekijk alle reacties via groeninfo.


In blijvende weiden verdient ook Cyanamide met stikstof (= kalkcyanamide , calcium cyanamide, Perlka ) een aanbeveling. Kalkcyanamide , het werkend bestanddeel van dat product doodt ALLE .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.