lundi 20 février 2017

Betonplaten houtmotief

Het natuurlijk karakter van hout combineren met de robuustheid van beton kan met betonplaten in houtstructuur. Info, voorbeelden en prijzen vind je hier. Deze betonplaat heeft een hout motief en geeft daardoor een mooie natuurlijke uitstraling.


Een uitgebreid kleurenpalet alsook de keuze tussen steen- of houtmotief geeft uw. In Assen is een aanlegsteiger gemaakt van betonplaten met een houtnerf motief.


Deze aanvraag kwam vanuit de gemeente Assen.

Deze betonnen onderplaten zijn geschikt voor het hout beton schutting systeem. U kunt hierbij kiezen uit: . Wilt u een onderhoudsvrije schutting maken met betonplaten ? Voor wie een schutting van betonpalen met rots, steen of hout motief platen en speciale 180x130 . Daar wij in de eerste plaats als Best Fence afsluitingen plaatsen, vonden wij de schuttingen in hout tussen betonnen palen vrij robuust en zwaar overkomen. Het houtmotief is verkrijgbaar in luxe en semi luxe hout -betoncombinatie en.


Vanaf nu produceren wij ook dubbelzijdige betonplaten met motief combinaties.


Dichte betonschutting van platen met steenmotief, houtmotief of rotsmotief. Onze betonplaten hebben altijd dubbelzijdig motief, dus aan beide zijden is .

Prestige is eveneens verkrijgbaar in een houtmotief. Twijfelen betonnen palen met betonplaat en houten afsluiting erboven. Hout beton schuttingen 220x197cm recht schuifsysteem - 220x197cm.


Houtmotief betonplaat ongecoat 36×3. De betonplaat kan voor schillende doeleinden gebruikt worden, . Met onze hout -beton schuttingsystemen creëert u een strakke en zeer stevige erfafscheiding.


De tuinschermen worden op de betonplaten geplaatst waardoor . Onderplaten antraciet houtmotief. Deze fraaie betonplaten zijn er in verschillende standaaerdkleuren en in diverse. Dit onderhoudsvrije systeem heeft dezelfde basis als de glad grijze schutting echter hebben de betonplaten in deze schutting een steen- of houtmotief structuur.


Nadien worden er horizontaal betonplaten tussen deze palen geschoven. Betonplaten “Granietmotief” enkel of dubbelzijdig.


Wanneer je een natuurlijke uitstraling wilt, maar ook een zeer stabiele omheining dan kun je kiezen voor betonplaten met houtstructuur.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.