mercredi 1 février 2017

Moestuin zaaikalender

Wanneer zaai je courgettes? In deze zaaikalender kan je zien welke groenten, fruit of kruiden je wanneer moet zaaien, oogsten of verplanten in je moestuin. Groenten zaaien in eigen moestuin.


Moestuinbak KUBUS 2liter - 9x 9x cm. Zaaikalender voor de groententuin.

In de moestuin zaaikalender vind je wanneer je het best kunt zaaien. Je vindt het in deze handige zaaikalender. De ligging van de moestuin : in een besloten tuin kun je vroeger starten dan in een open tuin zonder beschutting.


De streek: aan de kust is het klimaat milder en . Alle informatie die u nodig heeft voor uw moestuin. Met deze moestuin zaaikalender weet je precies wanneer je moet zaaien en verpotten met de juiste plantafstand. Hieronder kun je de link vinden naar de groentezaaikalender.

Lees ook - Combinatieteelt, wat mag wel en niet naast elkaar in de moestuin ? Bekijk onze zaaitips in de zaaikalender. Kijk op de IVN moestuin zaaikalender om precies te zien wat je wanneer moet zaaien, planten, verpotten en oogsten. Heldere indeling per soort.


Met de handige moestuinkalender van Velt kun je de planning voor je eigen tuin en je teeltresultaten noteren.


Wilt u een volledige moestuin aanleggen of enkel kruiden kweken? Maak keuze uit onze gratis zaaikalender en ga vandaag nog aan de slag! Wat is de beste plaats voor je moestuin ? Een verzameling met de beste moestuinkalenders voor de moestuin. Zoek hier jouw groentekalender, zaaikalender , moestuinkalender of . Wat kan er buiten gezaaid worden en wat moet achter glas?


De zaaikalender van TuinXXL helpt je op weg naar een perfecte moestuin.


Dan is het belangrijk om te weten wanneer je moet beginnen. Weet je wat je wil kweken? Elk gewas heeft zijn eigen ritme. Intratuin moestuin zaaikalender.

In onderstaande afbeelding zie je wanneer je welke groente (of fruit) kunt zaaien en oogsten. Veel soorten zijn al vroeg in het . Ontdek in onze zaaikalender wanneer je wat kan zaaien onder glas en in volle grond. Januari en februari zijn rustige maanden in de moestuin , ideaal om je . Wat misschien wel heel handig is, is een zaaikalender , . See more ideas about Vegetable garden, Growing vegetables and Herb garden.


Maart is een belangrijke maan want op maart begint de lente. De dagen en nachten zijn dan precies even lang en de dagen blijven zelfs . Naast de boeken kan je ook een zaaikalender poster aan de muur hangen.


Zaai deze maand in de moestuin. Klik op je groenten uit de moestuin of voorraad en vind heerlijke recepten : .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.