lundi 6 février 2017

Lampenpoetsersgras planten

Ook na de bloei behoudt de plant sierwaarde . In de zon is plant bloemrijker en zijn. Deze en honderden andere planten zijn te zien in ons tuininspiratiepark. Zowel als borderplant als alleen in een pot vormt de plant een mooi contrast met.


Koop of Verkoop lampenpoetsersgras op Marktplaats. Fraai lampenpoetsersgras is een overblijven polvormend gras.

Vanwege de sierlijke bloeiwijzen werd dit gras wereldwijs als siergras aangeplant. Koop nu en betaal pas over dagen! De aanbieding omvat:- Set van planten - in pot (liter - P9)De foto toont een volwassen . Minder zon kan, maar dan zal de plant ook minder rijk bloeien. De grond moet licht vochtig blijven.


De grashalmen blijven de hele winter aan de plant , in de vroege lente afknippen en vlug zal er nieuw groen groeien.


Het Vlaams Zaadhuis, online zaden bestellen - leverancier van zaai- en plantgoed - groenten (o.a. asperges en aardappelpootgoed), bloemen, bolgewassen, . Zeer decoratieve plant voor in een border of grassentuin.

Je plant het lampenpoetsersgras het best op een beschutte plaats. Dit mag op een plek met zon of halfschaduw. De plant gedijt goed op een goed doorlaatbare.


Bestel direct online of bezoek ons tuincentrum. Bij het planten kunt u het beste Potgrond gebruiken. Ze combineren heel goed met zowel heesters als vaste planten.


De maanden april, mei of juni zijn geschikt voor verplaatsen van de plant.


Heb soorten staan het verschil zit hem in de hoogte dat de plant uiteindelijk word. De pennisetum oftewel lampenpoetsersgras is een veelvoorkomend plant. Voorheen stonden er wel heesters en andere planten in de voortuin,.


De pluimen van lampenpoetsersgras werden vroeger gebruikt om . Dit mini lampenpoetsersgras houdt van een standplaats in volle zon of. Winterhardheid Ja, matig tot goe.


Pennisetum alopecuroides lampenpoetsersgras.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.