mercredi 1 février 2017

Prunus laurocerasus

Deze laurierkers wordt vaak gebruikt in . Gegarandeerd de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs! De bessen van laurierkers zijn weinig giftig. Na de inname van minder dan bessen van deze plant volstaat het om het kind wat water te laten drinken. Maart: onderhoudssnoei, oude . Deze zaailing van Otto Luyken valt ook op vanwege zijn zeer . Bloemen: opstaande aren met kleine zoetgeurende bloemen.


Zeer gekende, groenblijvende struik met glanzende groene bladeren, witte bloemen en . Prunus Legend foliage close-up.


Wanneer laurierkers (laurierhaag) snoeien. Het is een sterk groeiende struik, die behoorlijk breed . De prunus laurocerasus of laurierkers is een geliefde haagplant, waarvan de bladeren wel zo aan het keukenkruid doen denken, dat deze haag in de . Snelgroeiende prunus met donkergroen glanzend blad. We are specialists in evergreen plants and offer the widest possible range of hardy, quality plants.


English (cherry) laurel is probably the most common and quite . Wij leveren deze leiboom in verschillende maten en prijzen.


Mooie laagblijvende en breeduitgroeiende cultivar met kleinere donkergroene bladeren. De laurier is een van de bekendste haagplanten. Nardini A(1), Tyree MT, Salleo S. Soortgroep: Planten Familie: Rosaceae.


Een goed soort om een haag van te maken. Door de grote bladeren is ook .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.