jeudi 26 mai 2016

Tafelparasol

Tafelparasol mini donkergrijs wit. Zet deze kleine parasol op uw tafel en hou drankjes en hapjes uit de zon zodat deze koel en vers . Vind tafel parasol op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Bestel direct online de beste aanbiedingen!

Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Deze mini tafelparasol is daarvoor de ideale oplossing! Die stralende zon op je gezicht, dat is echt genieten maar het heeft ook één nadeel: koele drankjes en . Romantische tafel parasol uit Bali met een betonnen voetje. Typisch een product waar mooi en functioneel samengaan.


Uw zomerse tafel krijgt nog meer sfeer. De Tafel Parasol Licht blauw uit bali!

Mini tafel parasol : Tablesol. Vanaf nu hoeven de drankjes niet meer onder tafel te worden gezet en ook de hapjes kunnen voortaan op tafel blijven zonder dat ze . Wilt u een MITAPA voor uzelf bestellen of cadeau geven aan vrienden of kennissen? Woontante Online store Balinese Tafel Parasol - Wit 75cm - Deze Balinese festival parasols zijn gemaakt van een gesatineerd stof, bamboe en duurzaam hout.


Handgemaakte tafelparasol met prachtig uitgesneden en beschilderde details. Mooi ter decoratie op een gedekte tafel.


Handig om je favoriete drankje koel te . Zo blijven ze lekker koel en fris. Perfect voor je loungeset, in de tuin en op het . Alle praktische informatie. Filter Products Showing all.


De bedrukte tafelparasol is een perfecte manier om uw bedrijf snel en gemakkelijk te. Koop DF5van Streets Ahead voor uw poppenhuis bij Hobbyboutique Monique. Unieke Balinese tafelparasol in de kleur creme.


De parasol is voorzien van leuke hangers en klosjes.

De tafelparasols ook wel Ibiza parasols . MEDITERRANEEN: Verwarmende tafel parasol. Contact Interesse in dit gamma produkten ? Er zijn nog geen beoordelingen. Te gebruiken als sfeermaker of om hapjes uit de zon te houden.


Geniet van zon, zee en strand.


DE TAFELPARASOL houdt drankjes en hapjes op uw tuintafel heerlijk uit de zon. Neem gerust contact met ons op indien u meer informatie wenst. Tafel parasol bali blauw handgemaakt, een superleuk decoratie artikel voor op de tuintafel, meer leuke artikelen nodig? Tekstborden van hout en metaal, .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.