jeudi 12 mai 2016

Druksproeier op wielen

Onkruidspuit trolleysprayer op wielen liter - Onkruidbestrijding. Kruiwagen liter enkel wiel. Boerderij kruiwagen met wielen 1liter - Anti-lek band. Druksproeier , Drukspuit, plantenspuit, liter.


Trolley drukspuit liter - rugvriendelijk.

Dankzij de wielen moet deze . Met een tankinhoud van liter behandelt u grote oppervlakken in één keer. Rugspuit druksproeier liter met draaggordel. Dat zal nu wel anders worden, lekker handig deze drukspuit op wielen.


Ik hoef mij niet te buigen bij het spuiten want de spuitlans is lang genoeg om recht op . Berthoud elektrische drukspuit met . DRUKSPUIT LITER OP WIELEN.

De tank van de onkruidsproeier heeft een inhoud van liter en is voorzien. De trolleysprayer van Eurom heeft stevige wielen , een liter reservoir en hij levert een werkdruk van 3bar. De drukspuit is uitermate geschikt voor het gebruik.


Op zoek naar een druksproeier? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan druksproeiers. Met het handige D-handvat kunt u eenvoudig druk in de drukspuit pompen en is berekend op max.


Welkoop heeft een ruim assortiment aan drukspuiten. Deze drukspuit op wielen hoeft u niet te tillen maar . Met drukspuiten kun je water en andere vloeistoffen goed op oppervlakken spuiten.


Eurom drukspuit trolley, inhoud : liter Volledig met drukhandvat, slang en verschillende nozzles. Weg wegens aankoop elektrische. Hogedruksproeier op wielen - liter.


Een volautomatisch oogstsysteem voor gewassen die in één keer worden geoogst zoals snijchrysanten.


Flexibele slang - Aluminium greep - Met zekerheidsventiel - De wielen zorgen voor een makkelijke. Makkelijk te gebruiken drukspuit op wielen , voorzien van een lans en slang voor optimaal gebruik.

In tegenstelling tot de gebruikelijke rugdrukspuiten is niet .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.