vendredi 27 mai 2016

Houtkrullen prijzen

A-kwaliteit witte houtkrullen , verpakt in balen van kg. Tevens: hooi, stro, voordroog, houtkrullen , zaagsel, mais en. Easymix is een duurzaam en voordelig stalstrooisel dat lijkt op houtkrullen.


Neem vrijblijvend contact met ons voor de actuele prijzen van balen Easymix. Hoe groter uw bestelling hoe meer voordeel, we werken namelijk met een .

Al onze prijzen zijn exclusief BTW. Je kan toch ook vrijblijvend bellen naar de fourage handelaren, zo kunnen ze je niks aansmeren en kan je prijzen rustig vergelijken. Die voortdurende aandacht voor houtkrullen en andere animal bedding producten zorgt ervoor dat u bij ons tegen de voordeligste prijzen kunt kopen. Een perfect en 1 natuurlijk alternatief voor stro, zaagsel, houtkrullen ,. Het is een restproduct wat overblijft na het . Getoonde prijzen zijn inclusief btw).


ALLSPAN houtkrullen worden in een speciaal productieproces vervaardigd.


Wij verkopen houtkrullen van Plospan, Allspan en Honing.

Mocht u een speciale voorkeur hebben voor een merk dan kunt u reageren via ons contactformulier. Deze volumeproducten zijn tegen scherpe prijzen af te halen in Haaksbergen. De houtkrullen zijn een stofarm product.


En aan zeer scherpe prijzen , dit om alles binnen je budget te houden. Kijk verder op deze website voor prijzen , mogelijkheden en het assortiment. Stalstrooisels zoals hennepvezel zaagsel houtkrullen vlas stro.


Aanmaak houtkrullen kopen?


Een haard of vuurkorf aanmaken is kinderspel met deze milieuvriendelijke aanmaak houtwol van Fire Up. Allspan Xtreme is een zeer grove houtkrul direct van de stam geschaafd. De grote vorm van de krul geeft een aantrekkelijk beeld van het strooisel in de stal. Alleen puur blank hout is zo zacht en elastisch, dat de houtkrullen een optimaal absorptievermogen hebben en u een prachtig uitzicht bieden in de stal.


Bovendien zijn houtkrullen het perfecte middel voor paarden die te veel stro eten en.


Hier worden de hout “krullen ” mee bedoeld. Wij kennen verschillende kwaliteiten , namelijk: e kwaliteit wit houtvezel, afkomstig van alleen . Steeds tallen paletten op voorraad. Zowel grof wit, fijn wit,.


Houtkrullen los per stuk of per pallet verkrijgbaar.

Zaagsel – 1e soort (kg).

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.