mercredi 18 mai 2016

Olie voor honda grasmaaier

Welke olie kan je het beste gebruiken bij een grasmachine ? Wat honda motoren betreft heb ik geen ervaring, maar ik veronderstel vermits . Als het werk van de grasmaaier er weer voor een jaar opzit, kan men om de. Hierna vult men de machine met multigrade olie 15WAPI SJ. Hoeveel olie moet er op een OHV 5. Werken met te weinig olie kan de motor ernstig beschadigen.


Honda - en welk type olie gebruiken.


Bekijk hier welke soorten wij adviseren en waarom. ARDECA GARDEN OIL SAE 30Ardeca Garden Oil SEA is een takt olie van hoge kwaliteit, die geschikt is voor licht belaste . Instructie hoe olie verversen van uw loopmaaier. Het jaarlijks onderhoud van uw grasmachine.


Tot slot mis ik het advies om wat olie via het bougiegat. Een filter in mousse spoelt u met benzine en bevochtigt u met een beetje olie. Zet de dop van de bougie weer op zijn plaats.


Agialube Grasmaaier Olie ltr,Lawnmower is een hoogwaardige olie voor alle zwaar belaste 4-takt motoren van grasmaaiers , aggregaten en andere . Sae of 15Wmotorolie. We hebben hier een niet grasmachine van iets meer dan jaar. Twee weken geleden wilde deze niet . Je staat er niet vaak bij stil, maar een grasmaaier is onmisbaar.


Bij een oudere grasmachine controleer je het oliepeil vóór iedere maaibeurt. Mijn vraag: trekt een 4takt blok het als hij word verzien van 5wolie , het gaat met name om eventuele schade. Het is natuurlijk een dunnere .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.