mardi 24 mai 2016

Compo floranid

Milieuvriendelijke meststof voor een diepgroen gazon. Voor een diepgroen gazon in dagen . Isodur, de meest performante onder de . Waarom het gras soms wel groener is op een ander? Heel stilletjes mogen we er weer aan beginnen denken: . Voeg toe aan winkelwagen Toevoegen aan wenslijst.

Floranid is een kwalitatieve gazonmest ideaal voor een langdurig groen en gezond gazon. Bent u van plan om uw gazon opnieuw aan te leggen? Of wilt u die vervelende onkruiden in uw gazon vernietigen?


Floranid zorgt voor een onkruidvrij gazon en voedt bovendien de bodem zodat je gras een mooie. Compo Floranid Gazonmest met Onkruidbestrijder kg . Het product voedt het gazon vanaf de . Floranid Duo van Compo biedt een optimale combinatie van gazonmeststof met mosbestrijder voor een doeltreffende gazonverzorging. Compo lanceert gazonmeststof voor herstel en bescherming.


Ontdek het Floranid meststoffenassortiment aangevuld met gazonmeststof voor de herfst.

Kwalitatieve milieuvriendelijke . Deze kwalitatieve gazonmeststof zorgt voor een optimale en doeltreffende . Last van paardenbloemen of ander onkruid? Ga voor een stevige grasmat zonder . Voor toepassing in openbaar groen of in. Moss and Wee makes the lawn robust and.


De milieuvriendelijke meststof heeft een lange werking van maanden en zorgt voor een diepgroene kleur in dagen. De werkzame stoffen vernietigen . Wilt u uw gazon een goede bemestingsbeurt geven?


De meststoffen bevatten twee types stikstof voor een directe werking en . Contiene tutti i principali elementi. Zuverlässige Unkrautvernichtung und perfekte Rasenpflege. Compo floranid met onkruidbestrijder van het merk Compo is beschikbaar bij AVEVE voor de prijs van €21.


Optimale combinatie van gazonmeststof en onkruidbestrijder voor een doeltreffende gazonverzorging.


COMPO FLORANID Abono Césped.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.