lundi 30 mai 2016

Gevlochten draad

Gevlochten lijn koop je direct online bij raven. Er zit een verschil tussen het opspoelen van nylon en gevlochten vislijn. Nylon spoel je vaak direct op de molen terwijl je bij gevlochten lijn . Bekijk nu ons grote assortiment gevlochten lijnen!


Veel verschillende merken zoals Spiderwire, Berkley en meer.

Direct leverbaar voor lage prijzen! Zoek je gevlochten lijn voor het roofvissen? Bij Fauna Hengelsport vind je een enorm aanbod aan braid en andere roofvislijnen zoals nylon en fluorocarbon.


Feedervissen met een supersterke en dunne gevlochten lijn.


Kies direct de goedkoopste deal! Vind gevlochten vislijn op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Om twee lijnen aan elkaar te verbinden, meestal tussen onder en hoofdlijn.

Door het gebruik van gevlochten lijn steeds belangrijker geworden. Het tweede grote voordeel is de rek of het ontbreken . Vele aanbiedingen bij bol. Meer over Nylon Monofilament.


Ronde vaste dyneema gevlochten draad. Paarsgekleurde woorden zijn . Koning van de Stroming 9: Nylon of gevlochten draad … Deze vraag wordt me wekelijks wel een paar keer gesteld via een mail of aan de telefoon.


Het voorjaar is begonnen en het is dan vaak de tijd om nieuwe lijn op je molens te zetten. Welke lijn past beter bij jouw visserij? In dit artikel gaan we dieper in op een drietal soorten lijnen.


De fluorocarbon, de gevlochten en de . Knopen : Palomarknoop, een gevlochtenlijn (dyneema)knoop. Dyneema is een supersterke . Een gevlochten hoofdlijn is heel erg sterk. Het kan veel meer gewicht houden dan bijvoorbeeld nylon en het heeft bovendien vrijwel geen rek.


In deze video leg ik uit hoe je een gevlochten lijn opspoelt.

Wilt u gevlochten vislijn kopen maar u weet het nog niet welke? Bekijk hieronder een overzicht van alle gevlochten vislijnen! PING Hengelsport heeft een groot . Proefondervindelijk stelden ze echter vast dat een draad minder diepe inkepingen heeft. Wel, ik heb de tip over het strak houden van de gevlochten lijn opgevolgd dit weekend en het maakte geen enkel verschil.


Daiwa J-Braid Chartreuse 8x gevlochten lijn per 100m.


Goede middag allemaal, Ik heb net gevlochten lijn besteld bij roven.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.