vendredi 20 mai 2016

Fruitvliegjes vanger maken

Zelf een azijnval maken tegen fruitvliegjes in stappen. Heeft u overlast van fruitvliegjes ? Het is zaak dat u direct maatregelen neemt om te voorkomen dat de . Met deze zelfgemaakte vallen kan je vrij simpel en zeer effectief fruitvliegjes bestrijden. Ongeveer iedereen heeft wel eens te kampen met troepen fruitvliegen die je keuken onveilig maken. Ze hebben dan ook niet meer nodig dan .

Vanuit het niets duiken ze in groten getale op om neer te dalen op de fruitmand of je glas wijn. Fruitvliegjes kunnen behoorlijk irritant zijn. Zodra je fruit te lang laat liggen, komen er hordes fruitvliegjes op af.


Wat beter werkt is een val maken op fruitvliegjes te bestrijden. Een wijnglas vullen tot de helft met witte wijn, daar strak overheen een huishoudfolie trekken, gaatjes erin maken met een prikker, (niet te groot). Geen zin om zelf een val te maken ? Met het product FruitFlyNinja vang je moeiteloos en effectief elke fruitvlieg ! De lokstof zit in een handige val . Hoe je zelf de best werkende fruitvliegjesvanger maakt lees je hier.

Daarna kun je weer een nieuwe vanger maken. Dus vandaag als extra video een tutorial. De oplossing voor fruitvliegjes Last van fruitvliegjes ? Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.


Schijnbaar uit het niets duiken ze op… die vervelende fruitvliegjes. Niet alleen het fruit in je fruitschaal, maar ook afvalresten lokken fruitvliegjes. Het zijn misschien maar kleine beestjes, maar als u de vliegjes hun gang laat gaan, heeft u al snel te maken met een . Met wat knip en plakwerk kun je eenvoudig die fruitvliegjes vangen!


Er is bijna niet af te komen zonder je hele huis grondig schoon te maken , geen fruit of . Veel mensen denken dat de aanwezigheid van fruitvliegjes te maken heeft met onvoldoende schoonmaken.


Zeker in de zomer, dan heb je een mooie schaal met fruit op tafel staan en ineens zijn ze er: honderden kleine fruitvliegjes die je keuken onveilig maken. Op een effen plaat of piepschuimplankje spuit je de bakspray en wanneer je met die plaat de vliegjes in . Een mogelijkheid is dat de fruitvliegjes die in de winkel op het fruit zitten. Een echte aanrader is de fruitvliegjes vanger van Dr.


Maar je kunt natuurlijk ook zelf valletjes proberen te maken. Onze 1 natuurlijke fruitvlieg vanger wordt inmiddels gebruikt door . Spring naar Vallen maken - Ook fruitvliegjes komen in grote getale af op alcohol.


De perfecte vliegen vanger heb je zo gemaakt met een fles wijn.

Bekijk dan snel hieronder hoe je eenvoudig een fruitvliegjes val maakt. Vorig artikel creatieve zelfmaak ideetjes om je eigen meubels te maken ! Door verder gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het. Lees hier de tips hoe je fruitvliegen kunt voorkomen of kunt vangen en verwijderen uit je huis en keuken.


Deel je kastjes netjes in zodat je de keuken eenvoudig schoon kunt maken.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.