lundi 23 mai 2016

Groenten planten kalender

Welke groenten en fruit kun je zaaien en wanneer? Groenten en fruit kun je zaaien in volle grond en in een kweekkas. Bekijk onze zaaitips in de zaaikalender.


Hierbij alvast een zaaikalender die de meest courante groenten omvat. Groente , zaaiperiode, plantperiode , oogsten, zaai- of plantafstand. Wij zetten enkele voor- en nadelen van groenten zaaien en planten voor je op een rij.

Wanneer start je best met zaaien of . Indeling in: Groenten , Kruiden, Bloemen, Bloembollen, Gazon, Combinatieteelt Zaaikalenders moestuin:. U ontvangt van Zaaikalender. Ontdek welke groenten je nog in mei zaait of plant.


Mei is zaaimaand: deze groenten moet je nu zaaien of planten. Daarom deze handige zaaikalender. Weten welke groente je wanneer kan zaaien? En wanneer je de groenten kan oogsten?

Intratuin zaai- en oogstkalender. Start vandaag nog jouw moestuin. Leer stap per stap groenten kweken , zaaien en oogsten. Download onze gratis moestuin kalender en ga vandaag aan de . Bepaalde groenten zijn gevoeliger voor vorst dan andere.


Met de handige moestuinkalender van Velt kun je de planning voor je eigen tuin en je teeltresultaten noteren.


Deze groenten zijn niet moeilijk om zelf te kweken in je moestuin. Genoeg ruimte, voldoende water en de juiste tijd om te oogsten is alles . Een moestuin begin je als de vorstperiode is afgelopen. Dat is meestal in maart of april.


Een kalender waarin precies staat aangegeven wat wanneer wordt.


Hieronder kun je de link vinden naar de groentezaaikalender. Vorstgevoelige planten laten overwinteren in een koude kas is dan ook geen goed. Oogst witlofkroppen en andere gebleekte, voorgetrokken groenten , zoals.


Voor groenten worden, volgens hun belang, één of meerdere zaai- of.


Met de kwalitatieve groentenplanten en kruiden van Allégrow maakt u meteen een goede start. Lees het allemaal in de tuinkalender van Allégrow! In deze zaaikalender kan je zien welke groenten , fruit of kruiden je wanneer moet zaaien, oogsten of verplanten in je moestuin.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.