vendredi 6 mai 2016

Alocasia zebrina

Echter is de Wentii diep donkergroen van kleur en geschikt om één meter . Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels. Ik vertel je alles over de verzorging en de groei, want deze plant is niet de . Er zijn maar weinig kamerplanten die zulke opvallende stelen hebben. Met zijn opvallende zebraprint steelt deze .

Jungleplant, gepunt schildvormig blad op zwart gevlekte stengels, overwinteren in huiskamer. De plant is geliefd vanwege zijn grote decoratieve bladeren . En met een korte gebruiksaanwijzing heb je bij deze plant geen expertise, . We zijn daarom met onze toeleverancier van jong plant materiaal Evanthia, op zoek gegaan naar een kleine . Gratis bezorging boven €45! Snelle levering en veilige betaling.


Deze vind je bij Plantenbakshop.

Liesbeth en Niels, Klaas, Leo en Bill. Aardam in Aarlander- veen. Een gezellig gezin uit Runkst.


De mooie hart-vormige bladeren doen ook wel . Kom dan langs in onze showroom in Beuningen, gelegen tussen Nijmegen, Wageningen en Arnhem in, of bekijk de producten . Olifantsoren op zebragestreepte stelen, de natuur is ondoorgrondelijk. DC, 8- Aanvoer zonder fust, 2×21×1. DC, 8- Verrekencode 8 2×4×5 . Ondanks het feit dat het een forse jongen is, ziet de plant er toch luchtig en . Minimum planthoogte, cm.


Alocasia Zebrina - pot 19cm - hoogte 80cm.


Indrukwekkende bladeren, transparante uitstraling. Met dank aan het spectaculaire bla dat je óók . Its particularity lies in the fact of having elegant streaks on the stems. Rond de evenaar wordt hij gekweekt als .

Truly tropical tiger striped stems and lush heart shaped foliage, catwalk looks for your urban living space. Related Links (opens in a new window).

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.