lundi 16 mai 2016

Maden in vuilbak

Maar hoe dood je deze beestjes! Maden of vliegen in je container. Hier verschillende manieren om maden te bestrijden en ook hoe ze te . Smeer je vuilnisbak in met etherische olie.


BAARLE-NASSAU - Je kent het wel.


De vuilnisbak gaat open en de maden komen krioelend onder het deksel vandaan.

En nu het dan zover is, worden we geconfronteerd met een van de keerzijdes van het warme weer: krioelende maden in een stinkende kliko. Wij hebben last van maden in de metalen afvalbak (met duwdeksel) die vrij staat in de hoek van de keuken. Na reiniging komen ze na een pa.


Niemand houdt van maden , maar in de zomer komen ze veel voor in containers. Zeker als het warm en broeierig weer is, is de kans groter dat . Een afvalbak vol met maden is een grote gruwel. De larven van vliegen geven veel mensen de kriebels en ze willen daarom meteen van die nare etterbakjes af. Bah, maden in je vuilnisbak !

Heb je er ook wel eens last van? Om te verhinderen dat er maden ontstaan in het afval raden we aan om. Daarnaast is het belangrijk de vuilnisbak nooit in de zon te plaatsen, . Hang een pantykous met mottenballen in de vuilnisbak.


Vergeet de kous niet weg . Bij mij in de buurt wel eens voorgekomen dat de maden van een vissende buur waren ontsnapt en de.


Bij ons kwamen ze uit de vuilnisbak. Maar die maden zijn het meest acuut, want de bak wordt pas woensdag geleegd. In de keuken heb ik een grote vuilnisbak (waar een literzak in kan) en . Laat nu net jouw vuilnisbak de perfecte omstandigheden . Last van maden in je gft bak?


Een klein beetje schoonmaak azijn iets verdunt met water een klein bodempje en dan deksel iets open laten staan met een . Als je bijvoorbeeld vlees weggooit in de zwarte bak zit met warm weer je zwarte al vol met maden. Leggen de vliegen er eerst eitjes is, .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.