vendredi 6 mai 2016

Egelhotel

Advies over het plaatsen van een egelhuisje en over voeding van egels. Een diervriendelijk egelhuis voor uw tuin kunt u kopen via egelhuis. Over egels hoe leven egels? Met het Trixie Egelhotel kunt u de egels in uw tuin het hele… Meer.


Het Trixie Egelhotel biedt de egels in uw tuin een veilige en beschutte plaats om zich terug te trekken.


Bestel nu voordelig, snel en eenvoudig!

Wanneer er veel rommelige hoekjes in de tuin aanwezig zijn, dan vindt een egel vanzelf onder hout- of hooimijten, houtstapels, steenhopen of composthopen . Voor mijn verjaardag heb ik een egelhotel gekregen: een rieten korf waar hopelijk een egel in wil wonen. Plaats de kast op een schuwe plek in uw tuin, voer vlak in de buurt en binnen korte tijd heeft u een egel blijvend in uw tuin! Jaren geleden hoorde ik van een kennis de term egelhotel.


Je ziet het toch voor je: een familie kleine, stekelige . Met het ECOstyle Egelhuis kan u egels in uw tuin aantrekken en de biodiversiteit verhogen. YDlVf Volg Kbackstage in hun vlog!


Houd jij ook zo van egels en zou je ze graag een veilig onderkomen bieden in jouw tuin?

Dit grenen egelhotel biedt een veilig en droog onderkomen aan egels. Dit Egel hotel is het hele jaar door onderdak in de tuin. Door zijn labyrint ingang geeft het bescherming tegen indringers.


Het egel hotel is gemaakt van geb. De grootste bedreiging voor de egel zijn kou en nattigheid gedurende de wintermaanden en het vroege voorjaar. Deze tijd van het jaar zijn ze gevoelig voor . Het nieuwe insecten- en egelhotel in het Curringherveld wordt vrijdag mei geopend.


Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Helaas hebben wij niets gevonden voor Trixie Egel Huisje 37x26xcm. This Pin was discovered by margo. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Egelhotel gemaakt van grenen biedt een overdekt en droog onderkomen aan waardoor Egels het hele jaar door een veilig en overdekte beschutting hebben in. Jeugdactiviteit egelhotel timmeren. Voor egels is het steeds moeilijker om goede schuilplekken te vinden.


De tuinen zijn voor hem veel te . Natural Living egel hotel.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.