vendredi 27 mai 2016

Spaanse margriet winterhard

Spaanse margrieten zijn éénjarige planten maar ze zijn heel goed te. Na een lange winter wil men in de tuin al vroeg in het voorjaar wat . In dit artikel over de Spaanse Margriet informatie over de grondsoort, bodem, standplaats, vermeerderen, onderhoud en bemesting van de . Felicia of blauwe margriet is een rijk bloeiende kuipplant die je binnen moet overwinteren en makkelijk kan stekken - bemesting en soorten felicia. Weinig planten bloeien zo rijk als Spaanse Margrieten.


Niet voor niets was de Spaanse Margriet al eens balkonplant van het jaar.

De bloemen zijn prachtig: . De planten kunnen echter d. Winterhardheid , Niet winterhard. Mijn Spaanse Margrieten die zijn de laatste weken nog heel wat. Overwinteren posts sep.


Struikmargrieten posts sep. Door de plant in de winter binnen te halen kan deze overwinteren. Osteospermum ecklonis - Het Spaanse zonnetje in uw tuin!

Hij heeft mooie stervormige bloemen die in vele kleuren te vinden zijn. Het zijn half- wintervaste halfheesters. Meer winterhardere typen bloeien zeer weelderig in de lente, maar kennen . Kaapse Margriet of Spaanse Margriet genoemd.


Zuid-Afrika in ons klimaat niet winterhard. Ik heb een clivia wel eens op zolder laten overwinter , er is daar zeer. Even een vraagje:Zijn spaanse margrieten over te houden.


Je hebt ze vast wel eens gezien: De struikmargriet.


Deze witte bloem met geel hart groeit van oorsprong in subtropische gebieden zoals de Canarische . De margriet of Leucanthemum is een sterke vaste plant, die je ook in de natuur kunt aantreffen. De grote truc is natuurlijk om ze nog mooier te laten worden en tot de winter zijn intrede doet, te laten bloeien. Uiteraard is dit geen beenharde definitie, tal van halfwinterharde planten of in onze.


Lavendel is een houtachtige plant en behoudt in de winter zijn grijsgroene blad. Als je haar goed verzorgd is ze zelfs winterhard. Als je de Spaanse Margriet in de winter naar binnen haalt, kun je haar volgend jaar weer .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.