mercredi 18 mai 2016

Kordia kers

Officiele merknaaAttika. Grote donkere kers , makkelijke bestuiver met een geweldige smaak. Beste kers volgens veel fruithandelaren. Het vruchtvlees is stevig en verrukkelijk zoet.


Kersen zijn in principe zelfbestuiven maar indien er een andere cultivar in de.

Door de witte bloesem in het . Bestuiving: zelfbestuiven maar d. Lapins of Sunburst meer succes. Snoeien: na de pluk, nooit . Kordia kers , Zoete kers, Rijptijd: half juli. Ik heb mijn zure kers Morel vervangen door een zoete kers Kordia.


Mijn Morel kersenboom zat altijd vol met kersen alleen beviel de smaak . De Batterijen uit Ochten levert het grootste assortiment kersenbomen van Nederland.

Bestel uw kersenboom online of bezoek ons . Binnen 2-werkdagen bezorgd! Kom langs op onze kwekerij voor informatie en inspiratie! Omschrijving: Deze witbloeiende kersenboom geeft eind juli grote en donkerrode kersen die goed smaken. De boom is zelfbestuivend.


De zoete kers wordt voornamelijk vers geconsumeerd en de zure kers wordt voor.


Kersen verlangen een zonnige standplaats op een luchtige, voedselrijke bodem. De grote, donker gekleurde en stevige vruchten hebben een zeer geode smaak. Hedelfinger zou ik niet meer aanplanten,het is wel een lekkere kers maar is wel barstgevoelig en rot snel bij veel regen. Laagstam KERSELAARS KORDIA = zeer lekkere kersen ! Gisela-5) geschikt voor véél, lekker en groot fruit dus . Regelmatige productiviteit en vrij ongevoelig voor barsten.


De derde nieuwkomer op ons bedrijf.


Korvik is een zusje van de bekende Kordia. Het uiterlijk van de vrucht en de . Deze kersenboom geeft grote hartvormige vruchten. Ze zijn donkerrood van kleur met een goede smaak, en hebben .

Het is Regina wat de klok slaat. Denk hierbij aan de Prunus . Latijnse naaPrunus avium Kordia.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.