mercredi 10 septembre 2014

Zilvervliesje

Het zilvervisje is een langwerpige insect zonder vleugels. Het heeft lange antennes op de kop en lange aanhangels (staartdraden) aan het achterlijf. Zilvervisjes en papiervisjes lijken veel op elkaar.


Het papiervisje wordt vaak aangezien voor een zilvervisje. Helaas, want het papiervisje veroorzaakt meer .

Alles wat u moet weten over zilvervisjes. In van de gevallen zijn deze insecten dan ook. Ze komen in ontzettend veel huishoudens voor en erg fris zijn ze niet: zilvervisjes.


Hoe bestrijd je deze snelle krioelende insecten? Kunnen zilvervisjes kwaad? Hoe herken je zilvervisjes ? En wat moet je doen als je last hebt van zilvervisjes ?

U bent ze vast weleens tegengekomen: zilvervisjes. Of waren het misschien papiervisjes – ze lijken namelijk nogal op elkaar. Heeft u zilvervisjes in huis?


Bestrijders van Beestjes Kwijt weten alles over de oorzaken en bestrijding van zilvervisjes in huis. Vraag vrijblijvend advies aan een . Hoewel zijn naam anders doet vermoeden, is het zilvervisje alles behalve schattig. Hun aanwezigheid kan duiden op vochtproblemen, een makkelijk doordringbare woning, enz.


Last van zilvervisjes of papiervisjes?


Voor 15:uur bestel morgen in huis! In deze rubriek gaat Gezondheidsnet op zoek naar het antwoord op knagende vragen. Deze keer: zijn zilvervisjes schadelijk . Informatie over zilvervisjes. Hoe je zilvervisjes bestrijden het beste kunt aanpakken lees je hier.


Deskundig advies om de zilvervisjes plaag te stoppen!


Niets is zo irritant als zilvervisjes in je slaapkamer, badkamer of welke kamer in je huis dan ook. We geven tips over voorzorgsmaatregelen die genomen kunnen .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.