vendredi 19 septembre 2014

Salix op stam

De Hakuro Nishihiki en de Caprea Kilmarnock behoren tot het assortiment. Snoeien doet u altijd in de winter. In het voorjaar geeft hij roze . Het is een knappe sierstruik die vooral op stam wordt geënt. De hoogte van de boom hangt af van de hoogte van de .

Altijd een groot assortiment betaalbare kamerplanten en tuinplanten op . Binnen 2-werkdagen bezorgd! Dit is een heel mooi teer boompje, een wilg op stam. Het boompje heeft roze met grijswit uitlopen bont blad.


Boom met bolvorm, snelle groeier. Op stam is de hoogte afhankelijk van de enthoogte. Deze Salicaceae heeft een maximale hoogt van .

Tot korting, gratis thuis geleverd. De opgegeven hoogte is de hoogte van de stam. Kijk uit niet te dicht op de stam ,dan krijgt hij wonden, en dan gaat hij bloeden. Salix Hakuro Nishiki op stam.


AFKORTINGEN BIJ PRIJSLIJST: H= hoogte stam. Bekijk het product online of kom. Komen er scheuten aan de stam ? DC, 8- Aanvoer zonder fust, 3× 30×1.


SW, 2- Lage plantenbak grijs, 3×6×6 . In je tuin is de wilg een welkome aanwinst.


De wilg is makkelijk, decoratief en geschikt voor zowel de grote als de kleine tuin. Ook is het de onderstam voor de populaire wilgjes op stam , die ik vanavond . Betaalbaar met ecocheques: Ja Afmetingen: pot 120cm stam. De bladeren zijn lichtgroen van kleur met een witte waas.


De katjes zijn roze en de . Is verkrijgbaar in 120cm 150cm en 180cm stam.

Aan de stam groeien vervolgens waterloten, die wilgentenen worden genoemd.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.